Suomen Cupin avauskierrokset arvottu

Alan terminologiaa käyttäen Sonera Stadiumin päädyssä on taas kiukaan kohinan keskellä pyöritelty Kinder-palloja antaumuksella. Toisin sanoen Palloliitto on tänään arponut Suomen Cupin 2014 kaksi ensimmäistä kierrosta!

Atleticon cup-juna iskeytyy raiteilleen heti 1. kierrokselta. Ottelua isännöi viime kauden päätteeksi Viitoseen noussut LeJa/Juniors. Jatkoonmenijälle on toisella rundilla vastustajaksi luvassa joko FC POHU/Akatemia (5D) tai tuore Kolmosen debytantti, malmilaisittain vanha tuttu Töölön Taisto.

Myös Atletico Akatemia osallistuu jälleen cup-karkeloihin. Akatemia aloittaa suoraan toiselta kierrokselta hallitsevaa Seiskan mestaria, SUMU/SOB:ta vastaan.

Avauskierros pelataan liiton haitarin mukaan 29.01. mennessä, toisen takarajana on tässä vaiheessa 13.02. Tarkemmat pelipäivät selviävät myöhemmin.