Kolmosen otteluohjelma julki & Regions Cupin 2. kierroksen ottelu aseteltu

Eilen julkaistiin viimein Kolmosen otteluohjelma, jonka mukaan Atletico Malmi aloittaa pelinsä tiistaina 17.04. klo 18.30 Talin hallissa. Vastaan heti ensimmäisessä pelissä asettuu Kakkosesta viime kauden päätteeksi tippunut ja vahvasti ennakkosuosikin viittaa kantava Käpylän Pallo. Ensimmäinen kotiottelu pelataan puolestaan puoltatoista viikkoa myöhemmin Honka/3:a vastaan lauantaina 28.04. klo 15.00 alkaen. Pelipaikkana luonnollisesti Tapanilan tekonurmi.

Kevätkierros koostuu 11 ottelusta, joita pelataan aikavälillä 17.4.-28.6. Syyskierros on samanmittainen ja starttaa heti kesätauon jälkeen 28.07. jatkuen aina lokakuun ensimmäisen viikon lopulle (10.7.)

Kolmosen ohjelma on nähtävissä kokonaisuudessaan mm. Uudenmaan piirin sivuilta.

Samaan syssyy lisäsivät myös Regions Cupin 2. kierroksen ohjelman nettiin.  Atletico Malmi aloittaa pelinsä FC Playmatesia vastaan Talin tekonurmella ti 24.4. klo 19.30.