Uudet nettisivut!

Atletico Malmi hyppäsi viimein 2010-luvulle julkaisemalla uudet ja astetta tyylikkäämmät nettisivut kymmenennen miesten sarjoissa pelatun kauden kunniaksi! Verkkotaikurit Oy:n kanssa yhteistyössä ideoidut ja toteutetut sivut jatkavat pitkälti samalla linjalla kuin aiemmatkin, mutta ulkoasua on nyt viilattu huomattavasti parempaan suuntaan.

Merkittävimmät muutokset ovat ulkoasullisia, kun taas sisältöpuoli jatkaa pitkälti tutulla ja hyväksi todetulla linjalla. Atletico Malmi pyrkii siis palvelemaan edelleenkin tiedonjanoisia kannattajiaan tehokkaimmalla ja parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sivuilta löytyy yhä edelleen kattava lista edellisten kausien sarjataulukoita, tilastoja, uutisia ja otteluraportteja, jotka päivittyvät sitä mukaa, kun otteluita pelataan kauden aikana. Käyttöliittymä on myös päivityspuolella muuttunut astetta yksinkertaisemmaksi, joten sisällöntuotanto tulee sen ansiosta olemaan entistä ajantasaisempaa ja myös monipuolisempaa. Kevään mittaan luvassa on varmasti aiempaa mielenkiintoisempaa materiaalia eri tahojen tuottamana ja erilaisissa formaateissa.

Painotamme kuitenkin tässä kohtaa vielä erikseen, että sivut ovat vasta muotoutumassa ja vanhaa sisältöä tullaan lisäämään pikkuhiljaa, joten esimerkiksi Tilastot-osiosta ei tällä hetkellä löydy vielä kaikkien vanhimpien kausien numeraalista dataa, eikä Otteluiden puolellakaan ole nähtävillä aivan kaikkia vanhimpia taulukoita. Samoin loputkin otteluohjelmat ja tulokset päivittyvät esille kevään aikana. Jos käyttäjinä havaitsette jotain puutteita tai teknisiä ongelmia, niin pyydämme olemaan yhteyksissä niistä viipymättä.

Mukavia lukuhetkiä ja törmäillään kentänlaidoilla!

t. Nettisivutiimi