Kuulumisia pelaajarintamalta

Ensimmäisen virallisen ottelun vuoksi on paikallaan varmasti tiedottaa myös kuulumisia pelaajarintamalta. Joukkue on tosiaan talven myötä hakenut hieman muotoaan, mutta totuttuun tapaan vaihtuvuus on pysynyt melko minimissään. Viime kauden ydinrunko jatkaa siis tulevallakin kaudella ja tulee siten tarjoamaan erinomaiset edellytykset kilpailla Nelosen kärkisijoituksista.

Edelliskauden rinki on tarkoituksella pienentynyt hieman ja tulevaan vuoteen lähdetäänkin hieman yli 20 pelaajan joukkueella (ks. Joukkue-osio). Tällä hetkellä pelaajalistoilta löytyy 3 maalivahtia sekä n. 20 kenttäpelaajaa, joihin on laskettu kuitenkin pitkäaikaissairaat ja matkailijat mukaan. Janne ”Leego” Hampaala ja Olli ”Opa” Harmainen ovat sivussa ainakin maaliskuulle saakka, mutta molempien pitäisi kuntoutua kauden alkuun mennessä. Lisäksi viime kauden päätteeksi mm. Vuoden pelaaja ja Vuoden juoppo -tittelit pokannut Antti ”Andy” Nurkka viettää alkaneen puolivuotisen opiskelijavaihdossa Ranskassa. Roni Tran taas siirtyi tammikuun alussa valtion palvelukseen ja osallistuu joukkuetoimintaan aina kun armeijan kiireet antavat periksi. Myös viime kesänä joukkueessa lainalla ollut ja tammikuun otteluissakin esiintynyt Alfred Sinnemäki hyppää luultavasti rinkiin mukaan vasta kesemmällä palatessaan Slovakian vaihtokomennukselta.

Uusia pelaajia ei toistaiseksi ryhmään ole liittynyt siitäkin huolimatta, että kokeella on ollut muutamia varsin kiinnostavia pelimiehiä. Heidän tilanteestaan tiedotetaan kuitenkin erikseen, kun ”sopimuksia” saadaan tehtyä. Lähtijöiden listalta löytyvät puolestaan valitettavan vähän viime kausilla pelannut Marko Ruokolainen sekä veljensä kanssa samaan joukkueeseen hamunnut Mikko Kouri, jotka molemmat siirtyivät samalla sarjatasolla pelaavaan MPS/Old Starsiin. Entisistä malmilaistähdistä täyttyvä PuiU taas värväsi omaan rinkiinsä viime kaudeksi hankitun kolossaalisen topparin, Henri Mattsonin sekä maalinteko-ongelmiamme parantamaan hankitun, mutta lopulta täysin maaleitta jääneen Ossi Mäkeläisen. Näille neljälle kaverille toivotamme onnea ja menestystä uusissa haasteissaan!

Joukkue on siis kaiken kaikkiaan hyvässä kuosissa, mutta edelleen haemme kaikessa hiljaisuudessa muutamaa täsmävahvistusta niin puolustukseen kuin hyökkäykseenkin. Kiinnostuneiden kannattaa siis ehdottomasti olla yhteyksissä joukkueenjohtoon.