Joukkueessa tapahtuu

Kevätkierros alkoi lupaavasti, mutta loppua kohden tahti hiipui hieman. Eräänä pääsyynä tähän oli varmasti tietynlainen pelaajakato ja runsaat poissaolot, mikä näkyi myös kokoonpano-ongelmina. Asiaa pahensi vielä entisestään seuran sisäisten joukkueiden välillä tapahtunut räikeä sopimusrike, jossa Teemu Lipponen vaihtoi vähemmän hyvässä yhteishengessä toiseen malmilaisryhmään. Lisäksi rinki kutistui vielä yhdellä pelaajalla, kun hyökkäyspäässä kunnostautunut Olli ”Opa” Harmainen katkaisi akillesjänteensä harjoitusottelussa PuiUa vastaan ja on leikkauksen jälkeen sivussa pitkälle ensi vuoteen. Niinpä Atletico Malmi oli pakotettu aktivoitumaan kesän siirtomarkkinoilla.

Joukkueenjohto kunnostautuikin scouttaamalla kaksi uutta vahvistusta. Ensimmäisenä rinkiin liittyi toppariosastolla viihtyvä Panu Paajanen (s. 1986). MPS-junioritaustan lisäksi Panun meriiteistä löytyy mm. joitakin otteluita PK-35:n edustusjoukkueessa sekä useampi peli saman seuran SM-sarjaa pelanneissa juniorijoukkueissa. Edellisellä kaudella hän pelasi Kolmosta MaKussa ja kevät puolestaan kului Skotlannissa opiskeluiden merkeissä. Panulta odotetaan ennen kaikkea alakerran johtajuutta ja tietynlaista varmuutta takalinjoille.

Toinen vahvistus on puolestaan usealle malmilaisfanille tuttu Ossi Mäkeläinen (s. 1986), joka siirtyy atleettiryhmään MPS:n ”edustusjoukkueesta”. Ossi on palloillut koko ikänsä MPS:ssä ja iskenyt myös mukavan tukun maaleja uransa eri vaiheissa. Hyökkäyspään pelaajana häneltä odotetaan luonnollisesti runsaasti tehomerkintöjä ja tiukkaa malmilaisasennetta hyökkäyspäässä. Ossi tulee taatusti olemaan joukkueelle vielä erittäin tärkeä pelaaja, kun Alfred Sinnemäen Futura-laina loppuu elokuun jälkeen.

Joukkue on siis viimein lopullisessa muodossaan, ja näillä miehillä on hyvä lähteä parantelemaan sarjasijoitusta sekä tappelemaan jokaisesta jaossa olevasta pisteestä.