Atleticolle uusi pääsponsori kaudelle 2009 – Zoner Oy!

Valmentajahaun jatkuessa edelleen, kuuluu futisrintamalta myös hyviä uutisia. Saimme nimittäin joulupyhien aikana sorvattua tulevan kauden ensimmäisen sponsorisopimuksen, Zoner Oy -nimisen vantaalaisen Internet-palveluntarjoajan kanssa.

Edelliskausilta tutun sponsoriravintolamme kanssa ei ole toistaiseksi ainakaan päästy yhteisymmärrykseen ehdoista, joten seurajohto kartoittaa tulevinakin kuukausina avoimesti uusia tukijaehdokkaita. Zonerin nopea yhteydenotto ja joulupyhien aikana hoidetut ripeät sopimusneuvottelut tulivat kuitenkin Atletico-johdollekin erittäin positiivisena yllätyksenä. Joukkueenjohto luonnehtii tukisummaa joukkuetoiminnan kannalta hyvinkin merkittäväksi mittakaavassamme. Sopimus astuu voimaan 1.1.2009 ja kestää nykyisen sopimuksen perusteella ainakin vuoden.

Zoner Oy tulee näkymään tulevalla kaudella hankittavissa pelipaidoissamme sekä kaikissa muissa uusissa varusteissa erittäin näkyvällä paikalla. Heti vuoden alusta, tulevat heidän logonsa myöskin koristamaan sivujamme ja sitä kautta hankkimaan tunnettuutta hyvässä nousukiidossa olevalle yritykselleen.

Jotta yrityksen toimiala ei jäisi kenellekään epäselväksi, niin alla vielä lyhyt luonnehdinta:

Zoner Oy on Internet-palveluntarjoaja ja olemme erikoistunut hosting- ja kotisivupalvelujen tuottamiseen. Olemme toimineet alalla jo vuosia, ensimmäiset palvelut tarjottiin jo vuonna 2003. Asiakasmäärämme on kasvanut jo yli tuhanteen yritysasiakkaaseen. Virtuaalipalvelinten tarjonnassa olemme jo lähellä markkinakärkeä kotimaassa, tuotannossa on tälläkin hetkellä satoja virtuaalisia ratkaisuja.

Zoner Oy on vielä matkansa alussa, mutta sitäkin iskukykyisempi – pyrimme olemaan toimialamme aallonharjalla nyt ja tulevaisuudessa!

Atletico toivottaa uuden pääsponsorinsa tervetulleeksi ja pyrkii tuomaan yritystä esille tulevaisuudessa mahdollisimman suopeassa valossa!