Tiedotustilaisuuden antia

Lauantaina saunaillan yhteydessä pidetyssä “tiedotustilaisuudessa” julkistettiin Juho Pukin Atletico Hall of Fame -jäsenyys sekä tuorein lisäys joukkueen pelaajarinkiin.

Lähiviikkoina Atleticon jättävästä Juho Pukista tuli joukkueen Hall of Famen jäsen numero kaksi. Valinta suuruuksien galleriaan oli Pukin perheessä jo toinen, sillä kaikkien aikojen ensimmäinen jäsen on Juhon isä Mikko, joka toimi Atleticon joukkueenjohtajana joukkueen perustamisesta syksyyn 2006 saakka.

Juhon aateloinnin ohella illan toinen uutinen koski alkukauden viidettä “uutta” naamaa joukkueessa. Mikäli edelliset värväykset olivat isoja kaloja, niin nyt verkkoon uikin todellinen valas! Valmentaja Antti Raudoskoski nimittäin paljasti viimeisillekin asiasta tietämättömille, että jo muutaman kauden ajan ilmassa roikkunut siirto toteutui viimein ja näin kaudella 2008 Atleticon tolppien välissä tulee esiintymään Suutarilan Aulis Gerlander, joukkueen virallisena valvojanakin tunnettu Sami “SINKKI” Kahi. Sinkki on huomattavan raamikas maalivahti, joka on pitkällä urallaan kantanut yllään mm. PK-35:n, Ponnistajien sekä tietysti MPS:n värejä. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu mm. kivitalon kokoinen auktoriteetti kentällä sekä iso jano kentän ulkopuolella.