Isoja kaloja liikenteessä pelaajamarkkinoilla!

Kuun vaihteessa uutisoitujen Atleticon tuoreiden värväysten lista kasvoi jälleen kahdella nimellä, mutta vastapainoksi joukkue kokee suorastaan historiallisen menetyksen!

Marko “Make” Ruokolainen (s. 1983) on viime kaudella A-junnuista Atleticoon saapuneen Nikon veli, kuten jo sukunimestäkin voi päätellä. Veljensä tapaan myös Ruokolaisen jalkapalloperheen vanhempi vesa on MPS:n maineikkaan juniorimyllyn tuotosta, ja on edustanut urallaan myös mm. kakkosdivarin Rakuunoita. Make on fyysinen mutta myös teknisesti erittäin taitava puolustuspään pelaaja, jonka nimi tulee pian herättämään silkkaa kauhua Viitosen seurojen hyökkäjissä.

Joonas “Jone” Peltosen (s. 1987) nimi ja olemus lienee parhaiten piirtynyt malmilaista jalkapalloa seuranneiden mieliin seuran muutaman vuoden takaisen B-nuorten edustusjoukkueen keskikentän moottorin roolin myötä. Jone on monikäyttöinen ja liukas peluri, jonka arsenaalista löytyy mm. nopeat jalat ja aito äMPSiläinen tsemppi.

Todellinen uutispommi rysähti katiskaan kuitenkin maisemaa vaihtavien pelaajien osastolta, kun joukkueen historian kiistattomin legenda, aina MPS/Atleticon perustamisesta saakka numeroa 7 selässään kantanut Juho Pukki ilmoitti, ettei ole käytettävissä enää kuluvalla kaudella. Jo yli 15 vuotta Atleticon sieluna ja ruumiillistumana mainetta niittänyt Juho suuntaa siviilielämän haasteiden perässä Tampereelle, ja näin ollen ei jatkaminen joukkueessa ole enää valitettavasti mahdollista – tällä erää…