Kauden 2018 parhaat Atleetti-suoriutujat äänestetty

Atleticon jokasyksyisen kaudenpäätösristeilyn lykkääntyminen normaalista aikataulustaan marras-joulukuun taitteeseen tiesi myös kauden parhaiden pelaajien julkistustakin vasta näin pikkujoulukauden puolella, mutta vihdoin viikonloppuna Itämerellä päästiin todistamaan palkintosadetta äänestystulosten perkauksen myötä.

Illan ykkösnimet olivat Mikko Vesterinen ja Eeli Lehto; kahden Tico-kautensa aikana jo toista kertaa peräjälkeen vuoden pelaajana palkittu “Mölli” pokkasi pääpalkinnon kylkeen nyt myös vuoden keskikenttäpelaajan arvonimen, ja kauden aikana 18 vuotta mittariin saanut Eeli pyyhki pöydältä komeasti kolmen tittelin “prospect-suoran” alkaen vuoden tulokkaasta.

Muista palkituista Elis Rintala, Jesse Ketonen ja Jonne Ketonen ovat kukin vieneet “oman” palkintonsa toistaiseksi jokaisella Ticossa pelaamallaan kaudella – Elis kuudesti ja Ketoset kumpikin neljästi. Viime kaudelta tittelinsä uusivat lisäksi Janne Vottonen ja Antti Säynätkari.

Vuoden maaliksi joukkue arvosti Aku Vapaan taidokkaan puolivolleyviimeistelyn Töölön Taiston verkkoon, ja vuoden suoritukseksi kohosi Henri Mattssonin ilmiömäisen tehokas (eli Henan mittapuulla odotetunlainen) paluu kentille pitkältä sairaslomalta syksyn Nopsa-kotiottelussa.

Vuoden maalivahti: Elis Rintala
Vuoden puolustaja: Akseli Hietala
Vuoden keskikenttäpelaaja: Mikko Vesterinen
Vuoden hyökkääjä: Jesse Ketonen
Vuoden jokapaikanhöylä: Mika Tenkanen
Vuoden ammattimaisin: Janne Vottonen
Vuoden yllättäjä: Eeli Lehto
Vuoden potentiaalisin: Eeli Lehto
Vuoden tulokas: Eeli Lehto
Vuoden fani: Jani Nieminen
Vuoden maali: Aku Vapaa @ Töölön Taisto, Pallokenttä
Vuoden suoritus: Henri Mattsson – “Comeback”
Vuoden tähtipelaaja: Jonne Ketonen
Vuoden janoisin: Antti Säynätkari
Vuoden pelaaja: Mikko Vesterinen