Atletico palaa tänään treenikentille

Noin kuukauden mittainen syystauko on viimein ohi ja Atletico Malmi palaa tänään harjoituskentille uuden päävalmentajansa, Antti Raudoskosken, johdolla. Joukkue höntsäilee vielä loppuvuoden leppoisasti kerran viikossa, jonka jälkeen tammikuusta eteenpäin mennään 3-5 viikkotapahtuman voimin.

Loppusyksyn treenit ovat aina maanantaisin klo 18.30-20.00 Pallomyllyssä (kenttävuoro klo 19-20). Harjoitukset jatkuvat näin aina vuodenvaihteeseen saakka, jonka jälkeisistä vuoroista tiedotetaan niiden varmistuttua.

Vaikka ensi kauden joukkue on käytännössä kasassa, etsitään Atleticoon vielä muutamaa vahvistusta. Harjoituksissa vallitsee siis niin sanottu avoimien ovien periaate, eli myös joukkueen ulkopuoliset pelaajat ovat tervetulleita näytille. Potentiaalisia uusia kykyjä pyydämme kuitenkin olemaan yhteydessä ennakkoon Info-osion alalaidasta löytyviin tahoihin.