Atletico laajentaa sosiaaliseen mediaan

Atletico Malmi päätti siirtyä myös entistä vahvemmin Facebookiin, joka tulee alkavalla kaudella toimimaan nopeimpana ja ajankohtaisimpana tiedotuskanavana ottelutuloksiin ja merkittäviin uutisiin liittyen. Tarkoitus olisi ilmoittaa matsien tuloksista, maalintekijöistä ja merkittävistä tapahtumista joukkueen uuden yhteisösivun kautta. Riittää siis, että klikkaat vain tykkää-nappulaa Facebookissa ja sen jälkeen uutisvirrastasi alkaa löytyä myös Atleetti-aiheista tarinaa!

Varsinainen uutisointi ja pidemmälle menevä tiedotus sekä tilastointi ja joukkue-esittelyt pysyvät edelleen näillä sivuilla, mutta Facebook tulee tukemaan ja tarjoamaan entistä paremman ja nopeamman tiedotusväylän, josta hyötyy varmasti jokainen kannattaja, yhteistyökumppani ja muu toiminnastamme kiinnostunut. Yhteisön kautta siihen kuuluvaa jäsentä muistutetaan aina tulevasta ottelusta sekä tiedotetaan lopputulos maalintekijöineen noin 30 minuutin kuluessa matsin päättymisestä. Yhteisö tiedottaa myös heti, kun uusin otteluraportti on luettavissa.

Vieraile siis Atleticon Facebook-sivulla ja lisää itsesi listoille!