Kapteenisto kaudelle 2011 & yhteistyö Tivolin kanssa jatkuu

Lauantaisen palaverin yhteydessä joukkue äänesti keskuudestaan tuoreen kapteeniston alkavalle kaudelle. Suvereenin äänienemmistön turvin Atleticon uudeksi kapteeniksi 2011 nousi nyt virallisesti Timo Kinnunen, joka on kantanut hauiksessaan C-nauhaa jo kuluvan talven otteluissa. Muut kapteeniston jäsenet ovat viime kauden kippari Janne Hampaala sekä Jani Lehti ja Ville Ruuska.

Kapteeniäänestyksen yhteydessä julkistettiin myös pitkään odotettu toinen sponsorisopimus. Jo edellisellä kaudella meitä tukenut ravintola Tivoli päätti nimittäin jatkaa varsin hedelmälliseksi molemmin puolin havaittua yhteistyökuviotamme siitäkin huolimatta, että talvi toi mukanaan uuden omistajan. Neuvottelut kuitenkin kantoivat hedelmää ja siitä tuloksena Atletico Malmin hyvinkin elintärkeä tukisopimus, joka hyödyttää selkeästi molempia osapuolia.

Ravintola Tivoli tulee jälleen olemaan näkyvästi esillä vieraspaidoissamme, nettisivuillamme sekä ottelutapahtumien yhteydessä. Rahallisen tuen vastapainoksi joukkue tulee myös käymään jälkipelit ja pitämään kaikki viralliset tilaisuutensa Tivolissa totuttuun tyyliinsä. Mahdollisista muista yhteistyökuvioista ja -tapahtumista tiedotetaan myöhemmin. Sopimus on vuoden mittainen ja sisältää option tulevista kausista.

Ravintola Tivoli sijaitsee Yrttimaantiellä, aivan Töyrynummen ja Suutarilan rajoilla. Paikallisten nuorten ja varttuneemman väenkin kantapaikkana toimiva yritys tarjoaa maistuvia ruokia aina pizzasta ja intialaisesta ruoasta pihvi- ja pasta-aterioihin. Myös juomapuolelta löytyy edullisia virvokkeita moneen lähtöön.