Nelosen lohkojako kaudelle 2011

Piiri julkaisi kauden 2011 lohkojaot hyvissä ajoin jo vanhan vuoden puolella. Atleticon kanssa Nelosen kakkoslohkossa tulevat tällä tietoa ottelemaan niin ikään Kolmosesta karahtaneen Marmiksen Kuulan sekä Viitosesta nousseiden HPS/2:n ja Töölön Taiston lisäksi Ellas, FC Kontu/2, FC Pihlajisto/LEPRE, Gnistan/2, Herrasmiehet, MPS/2, PPJ sekä SUMU. Joukkueista kaikki ovat enemmän tai vähemmän tuttuja eri kilpailuista viime kausien ajalta. Koska sarjakauden alkuun on kuitenkin vielä useampi kuukausi aikaa, ovat muutokset joukkuejaon suhteen luonnollisesti mahdollisia ennen jaon lopullista vahvistusta. Myös virallinen pelitapa selviää tuonnempana.

Atletico Malmi tulee lähiviikkoina uutisoimaan myös ensi kauden valmentajasta sekä keväälle jo varmistuneista treenipeleistä. Lisäksi pelaaja- ja sponsoririntamilla tapahtuvista liikkeistä tullaan tiedottamaan heti kun niistä on jotain konkreettista kerrottavaa.