Atletico hakee riveihinsä maalivahtia

Atletico Malmi hakee muuten jo valmiiseen rinkiinsä vielä yhtä pelitaidoiltaan ja luonteeltaan tasokasta maalivahtia. Mikäli hanskat pysyvät tukevasti käsissä, pelivuosia on vielä jonkin verran jäljellä, etkä pelkää myöskään vapaamuotoisempaa ohjelmaa ja poikkeuksellisen hyvää joukkuehenkeä, saatat olla juuri hakemamme henkilö!

Tarjoamme nuorekkaan, rennon ja mukavan treenausympäristön nälkäisessä ja näytönhaluisessa pelaajaringissä sekä erinomaisen valmennuksen ja kentän ulkopuoliset puitteet. Joukkueen rinkiin kuuluu tällä hetkellä 2 maalivahtia, mutta haemme edelleen kolmatta vaihtoehtoa kilpailemaan tasaväkisesti pelaavan molarin paikasta. Kevään loukkaantumiset, työkiireet ja muut poissaolot ovat nimittäin opettaneet, että kahden pelikuntoisen molarin saaminen samoihin harjoituksiin on jo itsessään haaste. Tällä haulla pyrimme siis ennen kaikkea varmistamaan, etteivät ongelmat jatku enää kauden alettua.

Sinulta maalivahtina edellytämme Kolmoseen vaadittavaa osaamistasoa, kykyä sitoutua ja osallistua tapahtumiin sekä rentoa, mutta toisaalta sopivan kilpailuhenkistä asennetta. Iällä tai pelihistorialla ei ole merkitystä, kunhan pystyt vakuuttamaan meidät sopivuudellasi. Mahdolliset maalivahtivalmennustaidot ja hyvä viinapää lasketaan eduksesi.

Jos haluat olla osa dynaamista, eteenpäin pyrkivää ja ennen kaikkea hyvällä tavalla persoonallista malmilaisryhmää, ota ihmeessä yhteyttä ja tule käymään esimerkiksi treeneissä!

Haku alkaa tällä päivämäärällä ja päättyy sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoa saat jo vuodesta 1998 joukkuetta edustaneelta ja johtoportaassa istuvalta Janne Vottoselta puhelimitse tai sähköpostilla.

Janne Vottonen
040 822 6006
janne.vottonen@student.hse.fi