Kuvitettu ohje pelipassin hankkimiseen PalloVerkon kautta. Moni ei kuitenkaan tule käyttäneeksi kyseistä järjestelmää kuin kerran vuodessa juuri pelipassiostosten yhteydessä, joten tämä on nyt ihan puhtaasti prosessin helpottamiseksi.

Kannattaa lukea koko sivu kertaalleen läpi ennen kuin varsinaisesti tekee yhtään mitään. Olennaisimmat huomionarvoiset kohdat on merkitty kuviin punaisella nuolella.

Lisätietoja tarvittaessa Palloliiton sivuilta (vakuutusten tuoteselosteet jne.), http://www.palloliitto.fi/palvelut/palloverkko

1. Sisäänkirjautuminen PalloVerkkoon

Suora linkki sisäänkirjautumissivulle: https://palloverkko.palloliitto.fi/Live/FSIPlayerRegistration/login.aspx

Ohessa listattuna sekä Atleticon että Akatemian pelaajien PalloID:t sisäänkirjautumista ja lisäksi sähköpostiosoitteet unohtuneen salasanan hakemista varten.

atletico

akatemia

Onnistuneen sisäänkirjautumisen jälkeen aloitusnäkymä on seuraavanlainen:

Ostoksille pääsee vasemmalta punaisen nuolen osoittamasta kohdasta.

2. Yhteystietojen tarkistus

Ennen varsinaista ostotapahtumaa järjestelmä lyö ruudulle henkilö- ja yhteystietosivun. Tsekatkaa, että kaikki tiedot ovat kunnossa / ajan tasalla ja korjatkaa tarvittaessa.

3. Edustusoikeudet

Seuraava näkymä: edustusoikeudet. Tällä sivulla ei kenenkään tarvitse tehdä muuta kuin huomioida punaisen nuolen osoittama kohta: valittuna tulee olla “2015 kausi”, jotta järjestelmä osaa tarjota oikean kauden tuotteita.

4. Tuotteiden valinta

Seuraavaksi valitaan halutut tuotteet ostoskoriin. Ensin oikea pelipassi eli “1995 tai aiemmin synt.”, hinta 45€.

Pelipassin jälkeen samassa näkymässä valitaan myös vakuutus, mikäli sellaisen haluaa ostaa. Vakuutus ei siis ole aikuisten piiritason pelitoiminnassa pakollinen, “vain” suositeltava. Oikeat vaihtoehdot Kolmosen ja Viitosen peleihin ovat V11 (halvempi, 100€) tai V10 (kalliimpi, 290€). Vakuutuksen voi toki ostaa erikseen myöhemminkin tai halutessaan järjestää muuta kautta itse.

5. Yhteenveto ennen maksutapahtumaa

Tällä sivulla näkyy vielä kootusti henkilötiedot, edustusoikeudet sekä valitut tuotteet. Huomioikaa nuolten osoittamat kaksi kohtaa ennen jatkamista.

8. Maksaminen

Maksaminen tapahtuu joko verkkopankin kautta tai tarvittaessa laskulla.

9. Loppunäkymä

Maksun jälkeen näkyy taas seuraavanlainen yhteenvetosivu onnistuneesta suorituksesta (HUOM! Sivua alemmas rullatessa näkyvät toki vielä ostoksetkin, oheisesta kuvasta vaan puuttuu alempi puolikas). Tältä sivulta voi halutessaan ottaa talteen kuitin maksusuorituksesta.