Atletico Malmin Poikakalenteri 2017

kansikuva2017Atletico Malmi julkaisi syksyllä laajaa huomiota herättäneen poikakalenterin vuodelle 2017. Kalenterin avulla se kerää rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi sekä samalla tarjoilemaan silmänruokaa kannattajiensa iloksi.

Atletico XXL“-nimeä kantava kalenteri hakee vaikutteitaan ikonisista hahmoista, kuvista ja tilanteista sekä pyrkii tuomaan ne nykyaikaan ja joukkueen omaan kontekstiin. Tarjolla on hyvällä maulla tuotettuja kuumia kuvia, mutta kuitenkin sopivalla tapaa pilke silmäkulmassa.

Lokakuussa julkaistu kalenteri sisältää 13 kappaletta A3-kokoiselle paperille painettua, taiteellisesti kunnianhimoista kuvaa ja almanakan vuodelle 2017. Kalenterin kuvauksesta ja grafiikoista vastasi Roni Tamminen / Ronno.

OBS! Loput kalenterit myydään hintaan 20€ 10€ (+ mahdolliset postitoimituskulut). 25% myyntihinnasta ohjataan lyhentämättömästi vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloa tukevaan rahastoon. Loppuosuudella käytetään puolestaan kalenterin tuottamiskulujen ja Atleticon harjoituskulujen kattamiseen.

Kalenteri on mahdollista hankkia joko:
– Laittamalla sähköpostia osoitteeseen janne.vottonen@gmail.com

Tai noutamalla:
– Atleticon kotiotteluista (ks. Ottelut)
– Ravintola Suskista (Ylä-Malmin aukio 3, Malmi) tai
– Puksun Pubista (Pukinmäenaukio 4, Pukinmäki).

Lisätiedot ja kyselyt: Janne Vottonen // janne.vottonen@gmail.com // 040 822 6006

kalenterimaistiainen