Suomen Cupin 3. kierros on arvottu – Ticolle paikallisvastustaja Ykkösliigasta!

Atletico kaatoi eilen HPS:n Suomen Cupin 2. kierroksen ottelussa lukemin 0-2 ja selvitti tiensä hienosti cupin 3. kierrokselle. Tänään saatiin myös jännittää tulevaa vastustajaa klo 12 alkaen, kun Palloliiton cup-tiimi pyöräytti malmilaisten seuraavaksi haasteeksi naapurikylän PK-35:n!

Otteluparit arvottiin kaikkien toisella kierroksella voittaneiden joukkueiden, kuuden Veikkausliiga-joukkueen, kaikkien Ykkösliigan joukkueiden sekä mukaan ilmoittautuneiden Ykkösen ja Kakkosen jengien kesken (yhteensä 108 joukkuetta). Tico löytyi korista 1, jossa tarjolla oli siis potentiaalisia vastustajia aina Veikkausliigasta Kutoseen.

Tuleva vastustaja on Atleticolle entuudestaan hyvinkin tuttu, sillä pihlajamäkeläisseura on kunnostautunut viime vuosina monien Tico-pelaajien kasvattajaseurana. Joukkueet ovat kohdanneet myös männävuosina kentillä useaan otteeseen, mm. kausilla 2013 & 2014 PK-35:n pelatessa Kolmosta vielä PK-35/VJS-yhdistelmäjoukkueen nimellä sekä kaudella 2019, kun pihlajamäkeläisjoukkue nousi kauden päätteeksi Kakkoseen. Moni malmilaisseuraaja toki muistaa elokuisen kohtaamisen Pukinmäen nurmella, kun Tico aiheutti vierailijalleen kauden ensimmäisen pistemenetyksen hienolla 2-1-voitolla. Kuudesta keskinäisestä kolme on päättynyt malmilaisvoittoon ja kolme taas on vienyt Pallokerho.

Atletico lähtee otteluun kotijoukkueena ja peli tullaan pelaamaan aikavälillä 16.4.-28.4. Tarkemmasta otteluajankohdasta tiedotetaan lähiaikoina!

Muut arvontatulokset pääset tarkastamaan täältä.