Atletico solmi yhteistyösopimuksen Autoks Finlandin kanssa!

Viikko käynnistyi jälleen hyvillä uutisilla, sillä Atletico tiedotti solmineensa uuden yhteistyökumppanuuden Autoks Finland Oy:n kanssa. Yhteistyön myötä malmilaisyritys tulee näkymään niin Atleticon peli- ja treenivarusteissa kuin myös eri näkyvyyskanavissa kausilla 2024-2025. Lisäksi Autoks palkitsee tulevilla kausilla Atleticon kotiotteluiden parhaat pelaajat omilla tuotepalkinnoillaan.

Takoraudantiellä, Malmin ja Tattarisuon rajoilla, sijaitseva moderni autokorjaamo tarjoaa nykyiaikaiset palvelut niin henkilö- ja pakettiautojen kuin kevyiden kuorma-autojenkin kunnostus- ja huoltotoimenpiteisiin. Tavanomaisten autohuoltojen, kuten öljynvaihdon, alustakorjausten, maalauksen sekä renkaisiin liittyvien palveluiden lisäksi korjaamolta saa apuja vaativampiinkin haasteisiin: autodiagnostikkaan, tuulilasien vaihtoon, ikkunoiden kalvoitukseen, vaihteistojen huoltoon ja korjaukseen yms. Lisäksi Takoraudantiellä sijaitsee myös rengashotelli.

Korjaamon yrittäjä, GIll Hardev Singh (Happy) kuvailee tarjoamiaan palveluita seuraavasti:

– Tavoittelemme autoilijan luottamusta tekemällä laadukasta työtä jokaisessa huollossa ja korjauksessa. Ammattitaitoinen ja sydämellä töitään tekevä, 12-henkinen tiimimme pitää huolta autostasi. Olemme osa Autofit-ketjua, joten meillä korjatuilla autoilla säilyy tehdastakuu ja oma korjaamotakuumme, jotta voit huolettomasti ajaa asiakkaanamme autoasi.

Autoksin tuore korjaamoyrittäjä, Gill Hardev Singh (Happy).

Atleticon kautta Autoks halua sitouttaa itseänsä paikallisyhteisöön ja tavoittaa malmilaisia autoilijoita:

– Olemme ylpeitä saadessamme aloittaa yhteistyön Atleticon kanssa ja päästessämme tukemaan paikallista urheiluyhteisöä. Ticolla on vahvat perinteet ja positiivinen tiimihenki, joten on ilo olla mukana. Yhteistyön kautta haluamme sitouttaa korjaamoa paikalliseen yhteisöön ja urheilun tukemiseen. Tämän yhteistyön ja tuen kautta pääsemme toivottavasti tarjoamaan myös korkealaatuisia autonhuolto- ja korjauspalveluita koko seurayhteisölle.

Yhteistyökumpanuuksista vastaava Janne Vottonen intoilee tuoreimmasta kumppanuudesta ja kiittelee Happyä yhteydenotosta:

– Tunnemme Happyn kanssa jo vuosien takaa ja olin erittäin iloinen, että hän oli yhteyksissä ja kertoi tästä uudesta aluevaltauksesta. Kävin tutustumassa korjaamon palveluihin ja olin heti vaikuttunut: hienot tilat ja selkeästi ammattitaitoista porukkaa painamassa hommia intohimolla. Arvostan kovasti, että Autoks halusi lähteä mukaan tukemaan Atleticon toimintaa ja uskon, että meillä on varmasti hyvä paletti kasassa heidän brändi- ja tunnettuustavoitteiden saavuttamiseksi. Sitä kautta uskon ja toivon, että tästä rakentuu pitkä ja hyvä kumppanuus.

Atletico toivottaa Autoksin tervetulleeksi osaksi malmilaista futisyhteisöä!