Joona Packalen vaihtaa Tico-paitaan

Atletico tiedotti kauden kolmannesta pelaajahankinnasta, kun Malmilla koko ikänsä pelannut ja MPS:n eri joukkueista paikallisille futisseuraajille tutuksi tullut Joona Packalen (s. 2001) kiinnitettiin Tico-paitaan pysyvämminkin.

Packalen ehti harjoitella joukkueen mukana jo A-juniorikaudellaan 2020 ja oli myös lähellä debytoida syyskierroksen PuiU-ottelussa. Ensiesiintyminen Kolmosessa jäi kuitenkin odottelemaan vielä seuraavaa kautta ja siirtymistä MPS/2020:en (nyk. MPS), jossa mies vietti viimeiset kolme kautta. Viime vuonna vyölle kertyi Kolmosen C-lohkossa 18 ottelua, joissa syntyi kaksi maalia.

Joona tuo Atleticoon yhden monikäyttöisen palasen lisää, sillä vaikka ura alkoi aikanaan laitapakkina, osui Packalen Tico-taustatiimin tutkaan aikanaan hyökkääjänä. Erityisesti B-juniorikaudella 11 peliin isketyt 22 osumaa eivät jääneet huomaamatta, vaikka sittemmin miestä onkin nähty lähinnä alempana, niin keskikentän keskustassa kuin topparina. Puhutaan siis todellisesta “jokapaikanhöylästä”, jonka roolituksia myös nettisivutiimi odottaa suurella mielenkiinnolla.

Päävalmentaja Anselmi Henriksson korostaakin uuden suojattinsa monikäyttöisyyttä ja oikeanlaista asennetta:

– Joona vaikuttaa erittäin monipuoliselta pelaajalta, jolta luonnistuu treenien perusteella käytännössä rooli kuin rooli. Hän on jättänyt harjoituksissa itsestään hyvän kuvan aktiivisena harjoittelijana, jonka asenne on kunnossa. Kaveri on periksiantamaton ja pelaa tilanteet aina loppuun sekä sopii mentaliteetiltaan ja persoonaltaan tähän joukkueeseen erittäin hyvin.

Packalenille siirto keltapaidasta toiseen tuntuu hyvältä ja odotukset ovat korkealla tulevaan kauteen:

– Fiilis on erittäin hyvä. Joukkueessa on heti alusta asti ollut tekemisen meininki ja porukkaan on sitä kautta päässyt hyvin messiin. Asenne ratkaisee fudishommissa ja siksi odotan tulevalta kaudelta hyvää draivia koko joukkueelta. Sitä kautta meidän jengin laatu niin pelaajiston kuin valmennuksenkin puolesta tulee varmasti näkymään kentällä.

Tervetuloa Ticoon, Joona!