Sakari Launis uutena miehenä keltamustiin

Atletico julkisti tänään kauden toisen pelaajahankintansa, kun syksyllä jo treeniringissä palloja torjunut Sakari Launis (s. 1995) siirtyy Atleticoon Kolmoseen nousseesta Laaksolahden Jalkapalloseurasta.

Launis on alkujaan FC POHUn kasvatti, jonka edustusjoukkueen maalilla mies myös debytoi kaudella 2015. Sen jälkeen tie kulki KäPa/Nolen kautta FC Babyloniin ja sieltä LJS:ään, joiden paidassa “Sakelle” on ketynyt noin 80 peliä divarifutista pääasiassa Nelosessa ja Vitosessa.

Sakke ehti antaa jo useamman kuukauden näyttöjä harjoituksissa ja vakuutti päävalmentaja Anselmi Henrikssonin ennen kaikkea asenteellaan:

– Sakke vaikuttaa määrätietoiselta treenaajalta, mikä lupaa hyvää tulevaisuudelle. Hän pystyy jo nyt hienoihin suorituksiin tolppien välissä ja tulee varmasti saamaan vastuuta meillä niin Kolmosessa kuin Vitosessakin.

Sakke korostaa itsekin harjoittelun merkitystä ja uskoo ottavansa tulevalla kaudella jälleen uusia kehitysaskeleita maalivahtina.

– Tulen hyvillä ja odottavaisella fiiliksillä Atleticoon! Joukkue on alusta asti ottanut minut tosi hyvin vastaan ja koen, että täällä pystyn vielä kehittymään pelaajana. Tulevalla kaudelta haluan harjoitella laadukkaasti ja pelata mahdollisimman paljon. Joukkueessa laatu- ja vaatimustaso on korkealla, joten uskon tulevan kauden olevan pitkäkestoinen hyvä oppimisprosessi minulle.

Tervetuloa Ticoon Sakke!