Ronny Rantala liittyy Atleticoon kaudeksi 2023!

Atletico tiedotti talven ensimmäisestä pelaajahankinnasta, kun marraskuusta saakka joukkueen mukana harjoitellut Ronny Rantala (s. 2001) siirtyy joukkueeseen kokkolalaisesta GBK:sta.

Erilaisissa laitarooleissa viihtyvä Ronny on alkujaan TUS:n / FF Jaron kasvatti ja debytoi miesten tasolla Jaron U23-jengissä kaudella 2018. Tämän jälkeen pelejä on kertynyt Jaron lisäksi myös TUS:ssa, KPV Akatemiassa ja viimeisimpänä GBK:ssa, joissa mies pelasi kaikkiaan yli 40 peliä Nelosta, mutta pääsi treenaamaan ja kuluttamaan penkkiä aktiivisesti myös Kakkosessa. Helsinkiin miehen toi opiskelut ja näin uuden joukkueen etsintä oli jälleen ajankohtaista.

Ronnyn palveluksista tuli tiedusteluja tiettävästi useammastakin Kolmosen joukkueesta, mutta Tico vei lopulta pisimmän korren. Mies odottaakin jo innokkaasti päästäkseen mittaamaan tasoa uusia pelaajia vastaan uudella alueella:

– Tulen hyvillä fiiliksillä Atleticoon, pääsen saamaan uusia kokemuksia ja katsomaan miten paljon taso eroaa Pohjanmaahan. Olen totta kai huomannut, että tässä joukkueessa on erittäin hyvä taso ja se motivoi aina työskentelemään enemmän. Ensi kauden suhteen odotukset on totta kai, että pääsee pelaamaan mahdollisimman paljon, näyttämään taitoni kentällä, ja kyllähän noususta on aina hieno päästä taistelemaan. Henkilökohtaisissa odotuksissa en nyt menee liikaa yksityiskohtiin, mutta aina kun olen kentällä niin kyllä siellä 110% annetaan.

Tuore päävalmentaja Anselmi Henriksson näkee 21-vuotiaassa Ronnyssä ennen kaikkea monipuolisen ja kehityskelpoisen nuorukaisen, jolla on kykyä kehittyä useammallakin pelipaikalla niin puolustavissa kuin hyökkäävissäkin laitarooleissa:

– Olen nähnyt Ronnyn otteita nyt vasta pari kuukautta, mutta hän vaikuttaa kehityskelpoiselta ja selkeästi aktiiviselta treenaajalta. Harjoituksissa on nähty lupaavia otteita ja monikäyttöisyys erilaisiin rooleihin tulee olemaan varmasti Ronnyn vahvuus ensi kauden peliminuuteista taistellessa.

Tervetuloa Ticoon Ronny!