Aditasta Atleticon tuorein kumppani

Viikko käynnistyi jälleen hyvillä uutisilla, sillä Atletico tiedotti solmineensa uuden yhteistyökumppanuuden malmilaisen auto- ja venesähkön erikoisliike, Adita Oy:n kanssa. Sopimus on kaksivuotinen ja yritys tulee näkymään mm. joukkueen digitaalisissa kanavissa.

Vanhimmat Tico-seuraajat muistavat Aditan jo Pukinmäen legendaarisen Esson ajoilta, mutta sittemmin yritys malmilaistui ja on toiminut nurkilla jo vuodesta 1998, kuten Aditan Myyntijohtaja Timo Alakuijala seuraavassa avaa:

– Adita on pitkään alueella toiminut yritys, aloitimme jo 80- luvulla Pukinmäen Essolla. Olemme auto-ja venesähkövarusteluun erikoistunut varaosaliike Malmilla Valuraudantiellä. Verkkokauppa palvelee  24/7. Lähdemme mieluusti tukemaan paikallista Atletico Malmin brandin mukaista urheilu- ja vapaa-ajan toimintaa ja Atleettien edustamia arvoja.

Atleticolle uusi kumppanuus on niin ikään äärimmäisen mieluisa. Ticon yhteistyösopimuksista vastaava Janne Vottonen kommentoi saatavaa tukea seuraavasti:

– Aditan logo on piirtynyt lapsuudesta omaan mieleeni ja on hienoa saada näin perinteikäs malmilainen yritys tukiverkostoomme, varsinkin kun puhutaan jälleen oman alansa kärkitoimijasta, jolle Ticon edustamat arvot ja ajatusmaailma tuntuvat resonoivan. Me halutaan olla paikallisten yritysten lähettiläänä ja nostan isosti hattua, että Adita on valinnut niin ikään meidät kumppanikseen.

Adita palvelee nopeasti ja ammattitaidolla yli 30 vuoden kokemuksella. Laturien ja starttien kunnostukset sekä vaihtolaitemyynnin yritys aloitti jo 80-luvun alkupuolella toimiessaan “laturi- ja starttikauppaa 24/7”-ajatuksella, josta Adita vieläkin laajalti muistetaan. Myymälästä löydät kattavan valikoiman asennustarvikkeita, varaosia ja lisävarusteita autoihin, työkoneisiin ja veneisiin. Varastossa on yli 20 000 tuotetta suoraan hyllystä heti noudettavissa, ja asennuskin onnistuu lähes kaikkiin myytäviin tuotteisiin. Verkkokaupasta löydät puolestan yli 50 000 muuta tuotetta. Aditassa sinua palvelee asiantunteva ihminen, ei hinta- tai palvelurobotti.