LoKal Food & Bar jatkaa Atletico Malmin pääyhteistyökumppanina!

Atletico ilmoitti joulun ympärillä solmineensa tärkeän jatkosopimuksen tulevaa kautta ajatellen, kun jo vuodesta 2020 saakka joukkueen kanssa yhteistyötä tehnyt LoKal Food & Bar jatkaa Atleticon kelkassa myös kausilla 2023–2024. Kahden vuoden sopimukseen sisältyy aiempaan tapaan kolmannen vuoden optio ja sopimus koskee Atletico-edarin lisäksi myös Vitosessa pelaavaa Atletico Akatemiaa.

Uuden sopimuksen myötä varmistui myös, että Atleticon miesjoukkueet pelaavat alkavalla 30v-juhlakaudella uusin peliasuin, eli LoKalin logo tulee komeilemaan paraatipaikalla niin Atletico Malmin peli- kuin treeniasuissakin. Lisäksi aivan Pukinmäen Urheilupuiston kupeesta löytyvä ravintola toimii alkavallakin kaudella Atleticon kotipelien virallisena etko-, jatko- ja puoliaikakohteena.

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen on erittäin tyytyväinen tärkeään jatkosopimukseen:

– LoKalin terassilla on kumottu tässä vuosien varrella tuoppi jos toinenkin voitettujen pelien kunniaksi, analysoitu tuoreeltaan pettymykset ja palaveerattu seuraavan vuoden kuvioista. Paikka tuntuu jo kuin olohuoneelta ja mahdollistaa myös kotipelejämme ajatellen loogisen etko- ja jatkokohteen niin faneille kuin omalle väellemmekin. Lisäksi LoKalilta saatava rahallinen tuki kasvaviin kustannuksiin on molempia joukkueita ajatellen kullanarvoisen tärkeää. Iso kiitos ja hatunnosto siis LoKalin suuntaan, joka tekee äärimmäisen arvokasta paikallisduunia koko koillishelsinkiläisen yhteisön eteen.

LoKalin Mendo Akyun kiittelee menneistä vuosista ja odottaa jo innolla tulevaa:

– Mahtavaa olla taas tukemassa paikallista urheiluseuraa. Olemme saaneet niin paljon alueen asukkailta, ja se on loogista ja oikein antaa takaisin paikalliselle seuralle, jotta tulevaisuudessakin urheilua olisi tarjolla paikallistasossa. Kiitos Atleticolle kuluneista vuosista, ja innolla odotamme tulevaa.

Lisätietoa LoKal Food & Barista, ruokalistat ja aukioloajat löydät ravintolan kotisivuilta ja someista (FB / IG).