Kolmosen lohkojako 2023

Palloliitto vahvisti perjantaina Kolmosen lohkojaon kaudelle 2023.

Tico palaa yhden “idässä/radanvarressa” vietetyn välivuoden jälkeen lohkoon B eli perinteisesti Helsinki-painotteiseen “Stadi-lohkoon”, jossa tulevanakaan suvena ei tarvitse vieraskilometreistä liikoja stressata – lohkon 11:stä kilpakumppanista pääkaupungin rajojen ulkopuolelta tulee tällä kertaa vain Kakkosesta pudonnut, Länsi-Vantaan Myyrmäessä majaansa pitävä VJS.

VJS:n sekä seitsemän viime kaudella Kolmosta pelanneen vanhan tutun joukkueen lisäksi nousijoita Nelosesta porukassa on mukana kolme – Toukolan Teräs/2022, PPJ/Ruoholahti ja Gnistan/Ogeli, joista kaikki ovat joukkuetasolla vielä ennalta kohtaamattomia tuttavuuksia Atleeteille. Viime kesän Kolmosen lohkosta mukana seuraavat kärkijoukkueet HPS ja LPS, joista jälkimmäisen isännöitäväksi “saarelle” eli Kaakkois-Helsingin Laajasaloon Ticolla on kauden pisin pelimatka linnuntietä mitaten. Sokerina pohjalla ohjelmistoon palaa Malmin Derby Ponnistajia vastaan!

Otteluohjelma hinkataan valmiiksi helmikuun loppuun mennessä, ja sarja käynnistynee normaaliin tapaan huhtikuun jälkipuolikkaalla. Lohkojako kokonaisuudessaan nähtävillä Palloliiton tulospalvelussa.