Harjoituskauden aikataulu ja otteluohjelma on julkaistu

Atletico viettää parhaillaan ansaittua joululomaa, mutta palaa harjoituskentille jo reilun viikon kuluttua, maanantaina 9.1. Tuolloin joukkue kokoontuu ensimmäistä kertaa Töölön Pallokenttä 1:llä startatakseen valmistautumisen tulevaan kauteen uuden päävalmentajansa, Anselmi Henrikssonin johdolla. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa tammi-huhtikuun ajan ja pelaa myös kahdeksan harjoitusottelua. Lisäksi Atletico osallistuu tuttuun tapaansa Suomen Cuppiin.

Harjoitusten aikataulu:

MaanantaisinKlo 19:30-21:10Töölön Pallokenttä 1 tn
TiistaisinKlo 20:30-22:10Oulunkylä 2 tn (Pikkupekka Areena)
Torstaisin (parilliset vkot)Klo 19:30-21:10Pallomylly tn
Torstaisin (parittomat vkot)Klo 20:30-22:10Oulunkylä 2 tn (Pikkupekka Areena)

Joukkue harjoittelee siis lähtökohtaisesti ma-ti-to-rytmillä ja pelaa harjoitusotteluita viikonloppuisin. Torstain harjoitusvuoro on vuoroviikoin Myllypuron Pallomyllyssä ja vuoroviikoin Oulunkylän Pikkupekka Areenalla. Joitain poikkeuksia on kuitenkin luvassa, joten ajantasaisimmat tiedot löydät aina Tapahtumat-osiosta.

Vaikka joukkue kuuluukin kiinnittäneen muutaman uuden pelaajan jo ensi kaudelle (uutisointeja luvassa treenikauden käynnistyttyä), jatkuvat avoimet ovet myös tammikuussa. Uusia Atleticosta kiinnostuneita pelaajia pyydetään edelleen olemaan yhteyksissä Atleticon joukkueenjohtaja, Janne Vottoseen: 040 822 6006, janne.vottonen (at) gmail.com.

Harjoitusottelut:

Su 29.01. klo 14:15Treenipeli @ LJSLaaksolahti tn, Espoo
La 11.02. klo 19:30Treenipeli @ EsPaMatinkylä tn, Espoo
Su 19.02. klo 19:30Treenipeli @ GriFK/U23FA Solutions Areena, Kauniainen
La 04.03. klo 13:30Treenipeli @ Union PlaaniMukkula tn, Lahti
La 25.03. klo 18:00Treenipeli vs. FC KirkkonummiOulunkylä 2 tn
La 01.04. klo 15:00Treenipeli @ ToTePirkkola tn
La 15.04. klo xx:xxMosa Cup (2 peliä)Mosan Wembley

Atletico pelaa siis tukun kovia treenipelejä muita Kolmosen joukkueita vastaan. Treenipelikausi käynnistyy tammikuun lopulla Kolmoseen noussutta LJS:ää vastaan ja jatkuu paria viikkoa myöhemmin toisen espoolaisryhmän, EsPan vieraana. Hiihtoloman alkajaisiksi on puolestaan luvassa toisinto viime vuoden Suomen Cup -ottelulle, kun Granin nuorisojoukkue kutsuu Atleetit vieraakseen FA Solutions Areenan lämpöön, Kauniaisiin.

Hallipelit jatkuvat myös paria viikkoa myöhemmin, kun Tico tekee perinteikkään vierasreissunsa ulkopaikkakunnille, tällä kertaa tutuille maille, Lahteen. Maalis-huhtikuun taitteessa joukkue kohtaa vielä kevään ainoassa “kotipelissään” peräti neljännen Helsingin / Uudenmaan Kolmosen A-lohkossa pelaavan joukkueen, FC Kirkkonummen ja viikkoa myöhemmin vielä C-lohkon suurimpiin nousijasuosikkeihin lukeutuvan Toukolan Teräksen ennen huhtikuun puolivälissä siintävää, kevään kruunaavaa Mosa Cuppia. Tarkemmat peliaikataulut ja vastustajat tähän kutsuturnaukseen julkistettaneen tammi-helmikuun aikana.

Otteluohjelmaan saattaa vielä talven mittaan tulla muutoksia mahdollisten peruutusten ja aikatauluvaihdosten myötä. Varmaa on ainoastaan se, että näiden kahdeksan pelin lisäksi ohjelmaan odotetaan vielä täydennystä 1-2 Suomen Cup -kamppailulla. Atleticon pelit käynnistyvät joko 1. tai 2. kierrokselta, jotka tullaan kokonaisuudessaan pelaamaan aikavälillä 17.2.-10.4.