Granlundin ja Atleticon yhteistyö jatkuu myös kaudella 2023

Atletico tiedotti eilen solmineensa yhteistyösopimuksen malmilaisen Granlundin kanssa, joka jatkaa Atleticon tukena jo seitsemättä vuotta putkeen. Yhteistyösopimus on aiempien tapaan yksivuotinen ja koskee Kolmosta pelaavaa Atletico-edaria.

Granlundin viestintä- ja markkinointipäällikkö, Riikka Linna tiivistää kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, Granlundin motiivit ytimekkäästi:

– Granlundin pääkonttori on ollut Malmilla jo 90-luvulta alkaen. Tuemme mielellämme paikallista urheilutoimintaa.

Atleticon päässä yhteistyösopimuksesta vastannut Janne Vottonen kiittelee pitkään jatkunutta kumppanuutta:

– Granlund on yksi Malmin alueen isoimmista yrityksistä, joka työllistää valtavan määrän paikallisia ja näkyy ihmisten arjessa. On kunnia saada tehdä yhteistyötä ja nauttia siitä tuesta, jota he ovat jo pitkään tarjonneet meidän futistoimintaan. Olen tästä yhteistyöstä äärimmäisen kiitollinen!

Granlund Oy on vuonna 1960 perustettu kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni, jonka tärkein tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta, älykkyyttä ja samalla ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Malmilta löytyvän pääkonttorin lisäksi yritys työllistää yli 1300 asiantuntijaa ja toimipisteitä löytyy ympäri Suomen.