Kauden 2022 parhaat Atleetit valittu!

Kun pelit on pelattu pois alta, on taas aika selvittää kenen suoritukset jäivät joukkuetovereiden mieliin – ja parhaassa tapauksessa aina Tico-folkloren lehdille pysyvämminkin. Äänestystuloksien perkuu järjestettiin viikonloppuna saunaillan yhteydessä.

Vuoden pelaaja ja tähtipelaaja Jonne Ketonen sai lisäksi kunniamaininnan “murakoista pensseleistään”.

Vuoden pelaajan arvonimen sai heti paluukaudellaan keltapaitaan tehomies Jonne Ketonen. Jonne keräsi myös eniten Pyttykerhon tähtipelaajapisteitä ja sai siten raaputtaa nimensä kotiavaimellaan uskomattoman hienoon ja legendaariseen Komeetta-pokaaliin jo viidettä kertaa. Illan toinen kärkinimi ja myös kovin rohmu yhteensä kolmella tittelillä oli mm. vuoden tulokkaana palkittu Mikko Maaranen. Multivoittajiksi kirivät lisäksi Onni Häyrinen sekä Akseli Hietala, jonka käsittämätön kaukolaukausosuma Kuusysin verkkoon ansaitsee jatkossa maininnan aina “Pukinmäen tulipalloista” puhuttaessa.

Vaihtuvuutta edellissyksyyn riitti melkoisesti, sillä ainoastaan vuoden maalivahdin diplomi meni samaan osoitteeseen toistamiseen eli Kaapo Sinervolle – jo neljättä kertaa peräjälkeen. Pahamaineinen “uppopallotiimi” liitti uusimmaksi jäsenekseen Juuso Ollilan, ja ensimmäisenä Atleettina sitten kauden 2019 kaksinumeroiset maalilukemat sarjassa paukutellut Olli Hänninen vei ansaitusti vuoden hyökkääjän tittelin. Äänestäjien vankkaa suosiota nauttivat myös viisinkertainen “Mr. Pro” Janne Vottonen sekä Kevin Nurmi, jonka suoriutumista puolustusvoimien riveissä koko joukkue seurasi äärimmäisen suurella mielenkiinnolla.

Vuoden maalivahti: Kaapo Sinervo
Vuoden puolustaja: Akseli Hietala
Vuoden keskikenttäpelaaja: Mikko Maaranen
Vuoden hyökkääjä: Olli Hänninen
Vuoden jokapaikanhöylä: Mikko Maaranen
Vuoden ammattimaisin: Janne Vottonen
Vuoden yllättäjä: Onni Häyrinen
Vuoden potentiaalisin: Onni Häyrinen
Vuoden tulokas: Mikko Maaranen
Vuoden maali: Akseli Hietala vs FC Kuusysi, Pukinmäki
Vuoden suoritus: Kevin Nurmi – “Saving Private Nurmi”
Vuoden uppopalloilija: Juuso Ollila
Vuoden tähtipelaaja: Jonne Ketonen
Vuoden pelaaja: Jonne Ketonen