Atletico etsii uutta päävalmentajaa kaudelle 2023

Atletico tiedotti heti kauden päätyttyä pienoisen uutispommin kertomalla, että vuodesta 2009 joukkuetta niin pelaajana kuin valmentajanakin yhtämittaisesti edustanut ja todellisiin Atletico-legendoihin lukeutuva Timo Kinnunen pitää taukoa futistoiminnasta eikä näin jatka myöskään Atleticon peräsimessä kaudella 2023.

Tämän vuoksi Atletico ilmoitti myös julkisesti lähtevänsä valmentajamarkkinoille ja etsivänsä uutta vastuuvalmentajaa tositarkoituksella. Nettisivutiimin sähköpostiin ilmaantui hetki sitten myös seuraavanlainen hakuilmoitus:

Atletico Malmi hakee vastuuvalmentajaa Miesten Kolmoseen

MPS / Atletico Malmi on koillishelsinkiläinen kulttijoukkue, joka pelaa tulevalla kaudella 12. vuotta putkeen miesten Kolmosessa ja tähtää jälleen kärkikamppailuun omassa lohkossaan. Nyt haussa on uusi vastuuvalmentaja, jonka johdolla käynnistetään valmistautuminen tulevaan kauteen jälleen tammikuussa 2023.

Atletico etsii innokasta ja sitoutunutta valmentajaa, jolle jalkapallo on muutakin kuin työ, ja joka ymmärtää yhteisöllisyyden päälle niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Arvostamme raikkaita valmennuksellisia näkemyksiä, vahvoja vuorovaikutustaitoja ja jonkinlaista aiempaa näyttöä osaamisesta ja kyvyistä joko valmennus- tai pelaajataustan puolesta. CV tai käydyt valmennuskurssit eivät tässä haussa ratkaise vaan painopiste on ns. teamfitissä ja persoonan sopivuudessa joukkueeseen, valmennuksellinen näkemys ja potentiaali.

Tarjoamme Kolmosen tasolle todella kilpailukykyisen ja laadukkaan pelaajaringin, intohimoisen taustatiimin vahvan tuen (= voit keskittyä täysillä valmentamiseen) sekä mahdollisuuden päästä osaksi poikkeuksellista jalkapallotarinaa. ”Omavaraisena joukkueena” emme kilpaile korvauksilla ja toivomme, että valitsemamme henkilö motivoituu ensisijaisesti pestistä ja sen tuomista haasteista, mutta pestistä maksetaan totta kai myös palkkio. Malmin Palloseuran kautta on saatavilla myös valmennuskoulutusta ja pesti on lisäksi mahdollista yhdistää esimerkiksi juniorijoukkueen valmennukseen näin halutessaan.

Atletico harjoittelee tammikuusta lokakuulle 2-3 krt / vko ja pelaa useampia harjoitusotteluita pitkin kevättä ennen huhtikuussa alkavaa sarjakautta. Harjoitustapahtumat sijoittuvat arki-iltoihin ja Koillis-Helsingin alueelle (erityisesti Tapanila ja Puistola). Kesän kotiottelut pelataan lauantai-iltapäivisin Pukinmäen nurmella.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkapyynnön kera sähköpostilla osoitteeseen janne.vottonen (at) gmail.com viimeistään 6.11.2022.

Haastattelut käynnistetään samantien ja valmentaja nimitetään tehtäväänsä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa joukkueesta ja sen vaiherikkaista edesottamuksista löydät osoitteesta www.atleticomalmi.com

Yhteydenotot ja kyselyt:
Janne Vottonen, JoJo
040 822 6006
janne.vottonen (at) gmail.com