Markus Prami edustaa veljensä tavoin Atleticoa kaudella 2022

Atletico tiedotti Suomen Cup -aattona vielä yhdestä uudesta pelaajahankinnasta, kun Markus Prami (s. 1993) pukee päällensä keltapaidan kaudella 2022 ja on käytettävissä jo huomisessa pelissä.

Veljensä, Joonas Pramin, tavoin myös viisi vuotta nuorempi painos on alkujaan Pöytyän Kaiman kasvatti ja pelannut juniori-ikäisenä myös Liedon Pallossa, jossa mies debytoi miesten peleissä jo 16-vuotiaana. Neljän Kolmosen kauden ja yhden Nelosen kauden jälkeen tie vei Vaajakoskelle, jossa Markus edusti FCV:tä kauden verran Kolmosessa ja toisen Kakkosessa ennen siirtoa Lahteen ja maineikkaaseen Reippaaseen. Siellä nähtiin myös ensikosketus Atleticoon – tosin vastapuolella.

Lahdessa laitapakin ja ajoittain myös laiturin roolissa viihtynyt ponnaripää vietti kaudet 2016–2020, jolloin vyölle kertyi yhteensä 44 peliä Kolmosessa ja Kakkosessa. Viime kauden Prami vietti futissapatista nauttien, mutta nyt Make on taas valmis sitomaan nappulakengät jalkaansa ja tappelemaan pisteistä uuden joukkueensa puolesta.

Mies itse aikoo omien sanojensa mukaan ”muurata puolustuslinjan umpeen” veljensä kanssa ja odottaa jo innolla tosipelejä:

– Nälkäisenä siirryn Malmin keltaiseen paitaan ja yhden sapattivuoden jälkeen paluu pelikentille tuntui muutenkin oikealta ratkaisulta. Kuuleman mukaan tässä pitäisi olla ns. parhaassa peli-iässä, mutta mennään treenit ja peli kerrallaan ja katsotaan sitten syksyllä, miltä kausi näytti ja vaikuttiko välivuosi omalla kohdalla tuloksellisesti. Lähtökohtana itselläni on kuitenkin tulla vahvistamaan joukkuetta omilla vahvuuksillani. Kaudelta toivon, että jokainen kentälle astuva jätkä antaa niin treeneissä kuin peleissä 110% itsestään, ja katsotaan sitten, mihin se riittää. Jokainen matsi lähdetään tietysti voittamaan ja paras tapa on pelata täysillä ja keskittyä peli kerrallaan.”

Valmennusjohto on kaavaillut Pramille roolia puolustuslinjasta ja Antti Säynätkari tunnistaakin tuoreimmassa suojatissaan selkeitä vahvuuksia:

– Markuksen nopeus ja kamppailuvoima tekivät vaikutuksen jo ensisilmäyksellä. Sekä vastustajan puolustajat että laitahyökkääjät saavat pitää päänsä ylhäällä, kun Makke vyöryy laitaa ylös ja alas. Nuoremmalta Pramilta on lupa odottaa kilometrien lisäksi laadukkaita keskityksiä ja periksiantamatonta myllytystä.

Tervetuloa Ticoon Make!