Lisää vauhtia ja taitoa laidalle – Oliver Sahlberg siirtyy Atleticoon

Atletico tiedotti uudesta pelaajahankinnasta, kun jo preseasonin kahdessa ensimmäisessä treenipelissä vahvasti esiintynyt Oliver Sahlberg (s. 1992) lisättiin joukkueen rosteriin.

Sahlberg siirtyy Atleticoon Kolmosesta pudonneesta FC Kapinasta, jossa vierähti kaksi edeltävää kautta niin Nelosessa kuin Kolmosessakin. Alkujaan Oliver on kuitenkin Puistolan Urheilijoiden kasvatti ja samassa seuran kakkosjoukkueessa pyörähtivät myös miesten pelit käyntiin muutaman välikauden jälkeen vuonna 2013. Sahlberg oli nostamassa PuiU/86:a Kutosesta Vitoseen, kunnes siirtyi opiskeluiden perässä Mäntsälään ja auttoi paikalliset Mäntsälän Urheilijat Vitosesta Neloseen. Kausilla 2017–2019 Oliver pelasi puolestaan Riihimäen Palloseurassa Kolmosta, jolloin vyölle kertyi yhteensä 51 ottelua.

TöTa-pelissä maalipuiden väliin osunut Sahlberg viihtyy hyökkäyspäässä molemmilla laidoilla sekä tarvittaessa myös piikissä. Vauhtiominaisuudet yhdistettynä periksiantamattomuuteen ja kykyyn viimeistellä olivat omiaan vakuuttamaan Tico-valmennusjohdon.

Valmennustiimin tuorein jäsen, Niko Eriksson kommentoi uusinta hankintaa seuraavasti:

– Oliver on näyttänyt kaksinkamppailuissa periksiantamattomuutta. Ja tämä periksiantamattomuus myös puolustussuuntaan sopii malmilaiseen filosofiaan, tulee tukemaan meidän tavoitetta hallita palloa ja tarjoaa myös saumoja aina vaarallisiin Tico-vastahyökkäyksiin.

Antti Säynätkari alleviivaa vielä suojattinsa suoraviivaisuutta:

– Korostaisin vielä Oliverin pallollista suoraviivaisuutta, joka on hyvä lisä meidän laitapelaamiseen.

Oliverin tavoitteet alkavalle kaudelle on selkeät:

– Hyvillä fiiliksillä Ticoon. Odotan kaudelta tietenkin lohkovoittoa ja henkilökohtaisesti tavoite olisi saada paras kausi Kolmosessa pelillisesti ja tilastollisesti sekä vakiinnuttaa paikka avauksesta.

Tervetuloa Ticoon, Oliver!