Valmistautuminen kauteen 2022 käynnistyy sunnuntaina

Marraskuun koittaessa on pikkuhiljaa aika kääntää katsetta myös jo tulevaan vuoteen. Se tarkoittaa Atleticon tapauksessa sitä, että perinteiset off-season-höntsät käynnistyvät. Matalan kynnyksen pelailuja järjestetään marraskuun ajan Pallomyllyssä aina sunnuntaisin klo 18:30-19:30 (paikalla klo 18:00). Tarkoitus on pitää tatsia yllä ja valmistautua jo tammikuun alussa siintävään preseasoniin, jolloin joukkue palaa normaaliin, kolmen treenikerran viikkotahtiin.

Marraskuiset höntsät ovat myös uusille pelaajille erinomainen tilaisuus saapua näytille ja katsastaa Atleticon meininkiä ilman suurempia sitoumuksia puolin tai toisin. Viime kaudeksi vahvistunut runko säilyy erittäin hyvin kasassa, mutta joukkueeseen kaivataan muutamia uusia pelimiehiä nostamaan tasoa entisestään.

Eli mikäli etsit uusia haasteita tai harkitset joukkueen vaihtoa, ole pikimmiten yhteydessä Ticon joukkueenjohtajaan:
Janne Vottonen
040 822 6006
janne.vottonen (at) gmail.com

PS. Kerrothan viestissäsi omasta taustastasi ja ambitioistasi futiksen suhteen. Olemme halukkaita kuulemaan ainakin ikäsi, aiemmat joukkueesi (sarjatasoineen), pelipaikkasi, yleiset tavoitteesi futaajana ja tietysti myös, mikä Atleticossa herätti kiinnostuksesi.