DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon kumppaneina myös kaudella 2021!

Tuleva kausi siintää vielä kauempana tulevaisuudessa ja koronarajoitteet ovat luoneet oman varjonsa sen ylle. Kabineteissa paineitaan kuitenkin hommia normaaliin tapaan ja tämän viikon paras uutinen oli ehdottomasti se, että DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon kumppaneina jo yhdeksättä kautta putkeen! Logistiikkakaksikko näkyy näin tulevallakin kaudella Atleettien peli- ja treenivarusteissa sekä luonnollisesti myös näillä sivuilla ja muussa viestinnässä. Sopimus on yksivuotinen ja käynnistyy samantien.

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen kommentoi asiaa tyytyväisenä:

– Ihan mahtava juttu saada saada jatkaa yhteistyötä tämän tutun kaksikon kanssa! DSV ja Backman-Trummer ovat meidän pitkäaikaisimpia kumppaneita ja yhteistyö on ollut heidän kanssaan koko tämän ajan äärimmäisen helppoa ja luontevaa. Kuten aiemminkin olen todennut, on heiltä saatava tuki ihan keskeisen tärkeää koko toiminnan kannalta, joten loistava juttu, että nämä alansa kärkitoimijat haluavat jatkaa meidän mukana tulevallakin kaudella!

DSV:n päässä Markku Wasenius arvostaa myös pitkäaikaista yhteistyötä:

– Olemme tukeneet malmilaista jalkapalloa jo toistakymmentä vuotta, joten tottakai haluamme olla mukana menossa myös tulevallakin kaudella. Arvostan Atleticon tekemistä, joten on hienoa, jos voimme omalla panoksellamme varmistaa, että Atleticon upea tarina saa jatkoa ja kukoistaa myös tulevalla kaudella. Tsemppiä ja menestystä joukkueelle sekä kaikille malmilaisfutiksen ystäville!

DSV:n ja Backman-Trummerin logot voi bongata esim. joukkueen pelishortseista. (c) Mika Laine / Itäväylä

DSV-yhtiöt on vuonna 1976 perustettu tanskalainen moniosaaja, joka on laajentanut juurensa jo yli 90 maahan. 55 000 työntekijää ja yli 1500 toimistoa, terminaalia ja varastoa ympäri maailmaa mahdollistavat kokonaisen logistiikkaketjun hallinnan niin lento- kuin meri- ja maantiekuljetuksissa sekä varastoinnissa ja logistisissa kokonaisratkaisuissa.

Backman-Trummer Oy on puolestaan 130 vuotta vanha logistiikka-alan konserni, joka on osa vieläkin massiivisempaa KHW Groupia. Yhtiö tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa laajalti ympäri Suomea. Backman-Trummerin pääkonttori sijaitsee Vaasassa.