Talven ensimmäinen pelaajahankinta on varmistunut – Kevin Nurmi pelaa Atleticossa kaudella 2021!

Tulevan kauden joukkue rakentuu parhaillaan ja ensimmäinen sen tuoreista palasista paljastettiin tänään: Kevin Nurmi (s. 2002) siirtyy Atleticoon MPS:n A-junioreista ja tuo uutta, nuorta hyökkäysuhkaa ja yllätyksellisyyttä Ticon laituriosastolle!

18-vuotissynttäreitään ensi viikolla juhliva Nurmi aloitti futisuransa vantaalaisessa VJS:ssä ja sai pelillisen oppinsa KäPan 2002-syntyneiden City- ja United-joukkueissa ennen siirtymistään Malmin Palloseuraan B-juniori-iässä. Viimeiset pari kautta vierähtivät MPS:n A-junioreissa, jossa erityisesti keskikentän vasemmalla kaistalla viihtynyt Nurmi oli nostamassa joukkuettaan A2-divisioonasta aina ASM-karsintoihin saakka. Mies itse tehtaili A-junioreissa 25 pelissä 16 maalia ja voitti nyt syyskierroksella myös joukkueensa maalipörssin iskemällä 8 pelissä 9 osumaa.

Nurmi treenasi Atleticon mukana syys-lokakuun ajan ja sai hyvistä treeniesityksistään palkinnoksi debyytin Koillis-Helsingin Derbyssä PuiUa vastaan. Se ei jäänyt myöskään ainoaksi esiintymiseksi Tico-paidassa, sillä todellisen futisperheen keskimmäinen veljes kirjautti nimiinsä lopulta neljä Kolmosen peliä ja iski niissä tehot 1+2. Hänet palkittiin myös joukkueen “Vuoden potentiaalisimpana pelaajana”, vaikka ei joukkueen ulkojäsenenä ollut virallisesti edes ehdolla.

Valmentaja Timo Kinnusella onkin suuret odotukset tuoreimmalle suojatilleen:

– Kevin on taitava ja hyvä 1v1-pelaaja, joka laukoo molemmilla jaloilla. Varsinkin erittäin myrkyllinen vasuri tulee aiheuttamaan vastustajille ongelmia. Kevin tuo erittäin mielenkiintoisen vaihtoehdon joukkueen laitapelaamiseen, ja voi nousta suureen rooliin Tico-hyökkäyksessä jo tulevalla kaudella.

Toisaalta Nurmikaan ei varsinaisesti jarruttele tavoitteissaan:

– Hyvillä fiiliksillä tulen joukkueeseen! Oli todella hauskaa päästä mukaan pelaamaan jo viime kauden lopulla, ja huomata, että taso riittää. Joukkue otti minut hyvin vastaan. Ei mitään erityisiä odotuksia tai tavoitteita omalta osalta muuten kuin, että pelaan niin hyvin kuin voin ja autan joukkuetta voittamaan pelejä. Jengipuolen tavoitteissa olisi tietysti nousu Kakkoseen. Se olisi loistavaa ja koen että joukkueella on edellytyksiä tähän suoritukseen.

Tervetuloa Ticoon Kevin!