Atleettien kauden 2020 parhaat valittu!

Kaiken kaikkiaan erikoisen vuoden teeman mukaisesti Ticon kauden parhaat palkittiin tällä kertaa normaalista poiketen jo kaudenpäätössaunaillassa tavanomaisen risteilygaalan sijaan.

Voittajan on helppo hymyillä – Mikko Vesterinen ja “täyskäsi”.

Illan ykkösnimi oli Mikko Vesterinen, joka kauden 2019 käytännössä kokonaan pahan loukkaantumisen takia missattuaan suoritti loistavan bounce backin kotiuttamalla jopa neljä diplomia. Jo kauden 2018 päätteeksi vuoden pelaajan ja keskikenttäpelaajan kombon pokannut Mölli täydensi neljän suoransa myös vuoden maalilla (hattutempun täydentänyt kaukolaukaus KoiPSin verkkoon) sekä Akseli Hietalan ja Janne-Matti Kinnusen kanssa jaetulla tähtipelaaja-palkinnolla.

Titteleitään viime kaudelta uusivat pelipaikoittain Kaapo Sinervo (maalivahti), Joonas Prami (puolustaja) ja Janne Kinnunen (jokapaikanhöylä). Vuoden tulokkaana palkittiin vakuuttavan ja tehokkaan kolmekuukautisen TPK:sta lainalla pelannut Aleksis Ulander, ja potentiaalisimmaksi joukkue arvosti loppukaudesta mukaan rinkiin A-junioreista nousseen Kevin Nurmen. Kevinin potentiaali kuohui yli äyräiden kentältä aina keittiöön saakka, sillä saunaillassa joukkue pääsi herkuttelemaan nuorukaisen pyöräyttämällä maalikakulla JoKia vastaan syntyneen ensimmäisen kolmosdivarimaalin kunniaksi.

Kevin Nurmi ja mehevä maalikakku.

Kaksi mittavaa putkea sen sijaan kokivat gaalassa päätöksensä; Jesse Ketosen viiden vuoden valtakauden vuoden hyökkääjänä katkoi myös vuoden yllättäjäksi kruunattu Patrick Purola, ja ulkomaankomennuksensa johdosta välivuotta Ticon päivittäisestä toiminnasta viettävä Antti Säynätkari luovutti lasinsa vuoden janoisimpana Niko Erikssonille – ei kuitenkaan ilman taistelua, sillä äänimarginaali kaksikon välillä kallistui Nikon eduksi vain yhdellä! Patin tapaan Nikokin kohosi tuplavoittajaksi PuiUa vastaan kokemansa kentältäpoiston kerättyä sympatia- ja muita ääniä useasta eri näkökulmasta sarjassa vuoden suorituksesta.

Vuoden maalivahti: Kaapo Sinervo
Vuoden puolustaja: Joonas Prami
Vuoden keskikenttäpelaaja: Mikko Vesterinen
Vuoden hyökkääjä: Patrick Purola
Vuoden jokapaikanhöylä: Janne-Matti Kinnunen
Vuoden ammattimaisin: Janne Vottonen
Vuoden yllättäjä: Patrick Purola
Vuoden potentiaalisin: Kevin Nurmi
Vuoden tulokas: Aleksis Ulander
Vuoden fani: Tapani Säynätkari
Vuoden maali: Mikko Vesterinen vs KoiPS, Pukinmäki
Vuoden suoritus: Niko Eriksson – “The Peacemaker”
Vuoden uppopalloilija: Elis Rintala
Vuoden tähtipelaaja: Akseli Hietala, Janne-Matti Kinnunen, Mikko Vesterinen
Vuoden janoisin: Niko Eriksson
Vuoden pelaaja: Mikko Vesterinen