Terästarvike jatkaa Atleticon tukijoukoissa

Viikon alkajaisiksi saatiin hyviä uutisia, kun Atleticon johtoporras tiedotti solmineensa jatkosopimuksen koillishelsinkiläisen Terästarvike Oy:n kanssa. Yritys on tuttu Atleticon peli- ja treeniasusteista kaudesta 2017, joten yhteistyössä käynnistyy jo neljäs vuosi. Sopimus on jälleen kaksivuotinen ja sisältää kolmannen vuoden option. Terästarvike tulee näkymään tuona aikana myös Atleticon uusissa peli- ja treenivarusteissa sekä erilaisissa muissa tempauksissa.

Terästarvikkeen Tuomas Heiman vaikuttaa tyytyväiseltä uuteen yhteistyösopimukseen ja odottaa jo malttamattomasti tulevaa kautta:

– Hyvillä fiiliksillä jatketaan hyvää yhteistyötä Atleticon kanssa. Heidän menoa on ollut mahtava seurata vierestä ja odotamme kuumeisesti tulevaa kautta ja yhteistyötä!

Atleticon Janne Vottonen kiittelee puolestaan Terästarvikkeen sitoutuneisuutta koronaepidemioista huolimatta:

– Tämä on mahtava uutinen näin seuratoiminnalle haastavina aikoina. Terästarvike on yksi lähialueiden merkittävistä työllistäjistä ja kantaa selvästi kortensa kekoon myös yhteiskunnallisesti tärkeissä asioissa. Edeltävät Atletico Cup -hyväntekeväisyysturnaukset ovat olleet onnistuneita yhteisponnistuksia ja uskon, että samanlainen tekeminen jatkuu myös tulevina vuosina. Iso kiitos Tuomakselle ja koko Terästarvike-poppoolle!

Terästarvike on vuonna 1978 perustettu, terästuotteiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuonnilla toimintansa aloittanut yritys, joka toimii tällä hetkellä laajemmin teräksien, metallien, kiinnitystarvikkeiden ja erilaisten alihankintatuotteiden tukkuliikkeenä. Yrityksen asiakaskunta koostuu pitkälti metalli-, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden yrityksistä kunnossapitotoimijoilla täydennettynä. Yrityksen keskusvarasto sijaitsee Malmilla ja teräsvarasto sekä konepaja Tattarisuolla. Lisäksi Terästarvikkeelta löytyy koneistamo Järvenpäästä.