DSV ja Backman-Trummer jatkavat Atleticon tukena kaudella 2020!

Viikko starttasi hyvillä uutisilla, sillä Atletico tiedotti eilen tehneensä odotetun jatkosopimuksen logistiikka-alan kärkipelureihin kuuluvien DSV:n ja Backman-Trummerin kanssa. Näin jo seitsemän aiempaa vuotta malmilaisten tukena ollut parivaljakko näkyy alkavallakin kaudella Ticon peli- ja treenivarusteissa sekä kentän ulkopuolisissa projekteissa. Sopimus on tuttuun tyyliin yksivuotinen ja käynnistyy samantien.

DSV:n päässä yhteistyöstä vastaava Markku Wasenius kommentoi asiaa seuraavasti:

– Olemme tehneet pitkään jo yhteistyötä malmilaisen futiksen parissa aina poikien pienemmistä ikäluokista edustustasolle saakka. Meille on tärkeää, että voimme tarjota taloudellista tukea ja mahdollistaa toiminnan jatkuvuutta hyvän liikunnan parissa. Olemme DSV ja Backman-Trummerin kanssa saaneet Atleticon kautta haluamaamme näkyvyyttä ja mieluusti jatkamme yhteistyötä myös kaudella 2020. Menestyksekästä uutta vuotta 2020 niin joukkueelle kuin malmilaisfutiksen ystävillekin!

Atleticon yhteistyökumppanuuksista vastaava Janne Vottonen ei peittele tyytyväisyyttään jatkosopimukseen:

– Olen tämän aiemminkin todennut, mutta DSV:ltä ja Backman-Trummerilta saatava tuki on meille kullanarvoisen tärkeää. Heidän avullaan olemme saaneet niin hankittua varusteita kuin maksettua treeni- ja ottelukustannuksiakin jo monen vuoden ajan. Kahdeksas vuosi kertoo jotain siitä, että yhteistyöhön ollaan oltu tyytyväisiä molemmin puolin ja me tietysti toivomme, että hommat jatkuvat vielä pitkään seuraavallakin vuosikymmenellä.

DSV ja Backman-Trummer koristavat alkavallakin kaudella mm. Atleticon pelishortseja. Etualalla TiPS-pelissä varoitusta katsellut Joonas Prami. Kustaa Käki seuraa tilannetta taaempana.

DSV-yhtiöt on iso kansainvälinen moniosaaja, joka on laajentanut juurensa Tanskasta yli 80 maahan eri puolella maailmaa. DSV:n toiminnan kulmakiviä on isosta koostaan huolimatta sen ketteryys ja joustavuus sekä kokonaisen logistiikkaketjun hallinta niin lento- kuin meri- ja maantiekuljetuksissa sekä varastoinnissa ja logistisissa kokonaisratkaisuissa.

Backman-Trummer Oy kuuluu DSV:n läheisiin kumppaneihin ja tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa useammassa Suomen satamista. Yli 130 vuotta vanha yritys kuuluu osaksi pohjalaisjuurista KWH Groupia.