“Atletico 300”-poikakalenteri on julkaistu!

Sarjakausi päättyi eiliseen KoiPS-otteluun, mutta lauantai oli myös muulla tapaa merkittävä: joukkue julkaisi nimittäin “Atletico 300”-nimeä kantavan poikakalenterin ottelun yhteydessä. Ikonisista hahmoista ja tilanteista inspiraationsa hakenut, vuoden 2020 almanakka on jo järjestyksessään kolmas Atleticon toteuttama poikakalenteri ja tarjoilee jatketta vuoden 2016 lopussa julkaistulle edeltäjälleen.

Kalenterin ennakkotilausmäärät ovat olleet varsin hyviä ja jo neljäsosa ensimmäisestä varauserästä on jo myyty.

– Kalenteri on otettu mukavasti vastaan ja kysyntä on ollut odotetun vahvaa. Moni on kiitellyt ennen kaikkea sen ammattitaitoista toteutusta ja arvokasta hyväntekeväisyystyötä, kommentoi kalenterin puuhamiehiin lukeutuva Janne Vottonen.

20€ maksavan kalenterin tuotoista lahjoitetaan 50% tuttuakin tutumpaan hyväntekeväisyyskohteeseen; Atletico kerää jälleen varoja Malmin Palloseuran vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon ja pyrkii näin edesauttamaan niitä paikallisia perheitä, joilla on taloudellisia haasteita omassa arjessaan. Loppuosuus käytetään Atleticon harjoitusmenojen kattamiseen.

Kalenteria on hankittavissa parilla eri tapaa:
1) pelaajiston välityksellä,
2) laittamalla sähköpostia osoitteeseen janne.vottonen@gmail.com tai
3) oheisen tilauslomakkeen kautta.

Saatavilla on samalla kertaa myös 25v-juhlakirjaa sekä kaulaliinoja ja rannenauhoja. Tuotteita on mahdollista tilata postitoimitettuna tai noutaa Tapaninvainiosta, Vallilasta ja Helsingin Keskustasta erikseen sovittavana ajankohtana. Lisätietoa kalenterista löydät puolestaan sivujen omasta kalenteriosiosta.