Mosa Cup kokoaa Koillis-Helsingin futiskerman huomenna Tapanilaan

Koillishelsinkiläisen futiskevään varmin merkki, Mosa Cup, on ohjelmassa huomenna (la 6.4.), kun Tapanila täyttyy jälleen paikallisfutiksen ystävistä. Ottelut starttaavat Mosan tekiksellä jo klo 9:00, kun Atletico Akatemia ja FC KaKe käynnistävät harrastesarjan omalla kohtaamisellaan. Kahdeksan joukkueen kesken, kahdessa tasosarjassa miteltävät ottelut jakautuvat neljään jo tiedossa olevaan ottelupariin sekä näiden tuloksista riippuen muodostuviin jatkopeleihin. Jokainen ottelu on kestoltaan 2x35min, ja tasatilanteessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkukilpailuin.

Atletico Malmi on tulessa klo 13:00 alkaen, kun vastaan asettuu tuttuakin tutumpi malmilaisryhmä, Ponnistajat. Tico lähtee päivän kohtaamisiin hieman vajaamiehisenä, mutta pyrkii hankkimaan takaisin himoitun Mosa Cup -kiertopalkinnon, joka on kiertänyt joukkuetta aiemman tuplavoiton jälkeen viimeiset pari vuotta. Kilpasarja saa kuitenkin joka tapauksessa uuden hallitsijan, koska viime keväänä voiton napannut TiPS ei päässyt tällä kertaa puolustamaan voittoaan muiden ottelukiireiden vuoksi.

Aiemmista vuosista poiketen sääennusteet lupaavat harvinaisen aurinkoista keliä, joten luvassa on joka tapauksessa laadukasta jalkapalloviihdettä! Lisäksi turnausbuffet tarjoilee jälleen koko joukon herkullista suuhunpantavaa: mm. laatu-Wotkinsia, maidottomia ja gluteenittomia mokkapaloja sekä kotitekoisia korvapuusteja. Lisäksi buffetista on saatavilla Atletico-aiheista fanitavaraa, kuten kaulaliinoja, rannenauhoja ja 25v-historiikkia.

Otteluohjelma vielä aikatauluineen:

klo 09:00-10:10 FC KaKe (6D) – Atletico Akatemia (5D), harrastesarja
klo 10:20-11:30 PuiU/86 (5D) – FC Hieho (5D), harrastesarja
klo 11:40-12:50 SUMU (4D) – PuiU (3D), kilpasarja
klo 13:00-14:10 Ponnistajat (3D) – Atletico Malmi (3D), kilpasarja

klo 14:20-15:30 sijat 3-4, harrastesarja
klo 15:40-16:50 finaali, harrastesarja
klo 17:00-18:10 sijat 3-4, kilpasarja
klo 18:20-19:30 finaali, kilpasarja

Lisätiedot ja tulospalvelu osoitteessa: https://www.facebook.com/mosacup/