Atletico Cup -hyväntekeväisyysturnaus saa jatkoa elokuussa – Ilmoittautuminen avattu!

Viime kesänä runsaasti kiitosta kerännyt pienen kentän hyväntekeväisyysturnaus Atletico Cup saa odotetusti jatkoa, kun tapahtuma järjestetään nyt toistamiseen tulevana kesänä, lauantaina 31.8.2019. Tarkoitus on siis kokoontua nauttimaan jalkapallon riemusta sekä kerätä hyvä potti rahaa jälleen vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon. Ilmoittautuminen turnaukseen on juuri avattu ja paikkoja tarjolla yhteensä 42 ensin ilmoittautuneelle ryhmälle.

Heinäkuisen lauantain sijaan ajankohdaksi valikoitui tällä kertaa lomaystävällisempi lauantai-päivä elokuun lopulta, la 31.8. Muuttuvaa päivämäärää tuki myös Tapulin tekonurmella kesän aikana nähtävä kenttäremontti, joka päivittää hiukan jo parhaat päivänsä nähneen tekonurmimaton uudempaan versioon alustavasti juuri heinäkuussa. Osa otteluista pelataan viime vuoden tapaan myös vierestä löytyvällä nurmialueella, joten fasiliteetit pukusuojineen ja turnauksen ajan pelaajia palvelevine buffeteineen tulevat olemaan jälleen huipputasoa.

Suurin muutos viime vuoteen nähdään sarjojen puolella, jossa kahden ikä- ja sukupuolirajoitteettoman sarjan lisäksi nähdään myös paljon toivottu sarja puhtaasti naisjoukkueille. Näin varmistetaan, että jokaiselle ryhmä löytäisi itselleen varmasti sopivan sarjatason ja sitä kautta tasaisia pelejä.

Pelien määrää on osallistujapalautteiden myötä myös hieman kohtuullistettu viime vuoteen verrattuna, mutta muuten speksit säilyvät samoina: pelit pelataan 1x20min pituisina, 5v5-miehityksillä ja neljäsosakentän kokoisilla baanoilla kolmessa erillisessä sarjassa.

Turnauksen speksit pähkinänkuoressa:

– Ajankohta: la 31.8.2019 klo 10-20
– Peliaika: 1 x 20min.
– Pelimuoto: 5 vs. 5 (maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa)
– Kentän koko: n. 25m x 40m (1/4 jalkapallokenttä)
– Ottelumäärä: 4-6 kpl / joukkue
– Tasosarjat: Harraste-, höntsä- ja naisten sarja. Kahteen ensimmäiseen mahtuu 16 joukkuetta, naisten sarjaan 10. Paikat jaetaan varausjärjestyksessä.
– Turnauksen hinta: 150€/joukkue
– Hyväntekeväisyys: Puolet turnausilmoittautumisista saaduista tuotoista ohjataan lyhentämättömästi hyväntekeväisyyteen (Malmin Palloseuran vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukeva rahasto)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset osoitteessa atleticocup.torneopal.fi!