Terästarvikkeen ja Atleticon kumppanuus jatkuu

Alkuviikko starttasi heti hyvillä uutisilla, kun Atletico tiedotti malmilaisen Terästarvikkeen käyttäneen yhteistyösopimukseensa kirjatun option. Yhteistyö jatkuu siis teräksien, metallien ja kiinnitystarvikkeiden tukkuliikkeen kanssa myös kaudella 2019 ja tulee näkymään peli- ja treenivarusteiden lisäksi myös mm. Atleticon tapahtumissa ja tempauksissa.

Terästarvike, Atletico Malmi, Sponsorointi

Atleticon Janne Vottonen kiittelee Terästarvikkeen asennetta ja tekemistä:

– Terästarvike on loistava esimerkki yrityksestä, joka haluaa elävöittää koillishelsinkiläistä urheilukenttää ja kantaa kortensa kekoon paikallisten hyväksi. Kaikki rakentuu yhteneväiselle arvopohjalle, minkä vuoksi on ollut mahtavaa olla toteuttamassa yhteisiä projekteja, joista vaikkapa viime kesän Atletico Cup -hyväntekeväisyysturnaus oli erinomainen esimerkki. Mahtavaa, että yhteistyö jatkuu!

Terästarvikkeen toimitusjohtaja, Tuomas Heiman taas maalailee jo odotuksia tulevalle kesälle:

– Innolla jatkamme yhteistyötä Atleticon kanssa! Menneet 2 vuotta on ollut mahtava seurata Atleticon menestystä läheltä ja tulevalta vuodelta odotan entistä tiiviimpää yhteistyötä sekä jälleen onnistunutta kesän turnausta. Viime vuoden tapahtuma oli mahtava kokemus meille, ja on upea päästä mukaan uudestaan. Toivon, että voimme jatkossakin auttaa toisiamme sekä ympäristöämme! Myös tulevina vuosina.

Terästarvike on vuonna 1978 perustettu, terästuotteiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuonnilla toimintansa aloittanut yritys, joka toimii tällä hetkellä laajemmin teräksien, metallien, kiinnitystarvikkeiden ja erilaisten alihankintatuotteiden tukkuliikkeenä. Vastikään 40-vuotista taivaltaan juhlineen yrityksen asiakaskunta koostuu pitkälti metalli-, elektroniikka- ja rakennusteollisuuden yrityksistä kunnossapitotoimijoilla täydennettynä. Yrityksen keskusvarasto sijaitsee Malmilla ja teräsvarasto sekä konepaja Tattarisuolla. Lisäksi Terästarvikkeelta löytyy koneistamo Järvenpäästä.