DSV ja Backman-Trummer näkyvästi Atleticon tukena myös kaudella 2019

Atletico vahvisti alkuviikosta solmineensa odotetut jatkosopimukset, kun jo vuodesta 2013 saakka jatkunut yhteistyö DSV:n ja Backman-Trummerin kanssa jatkuu myös kaudella 2019. Logistiikkapuolen jätit voi siis bongata jatkossakin sekä kentillä Atleticon peli- ja treenivarusteissa että niiden ulkopuolella erilaisissa oheisprojekteissa.

Ticon yhteistyökumppaneista vastaavalle Janne Vottoselle otti jatkosopimukset vastaan erittäin ilahtunein mielin:

– Molempien toimijoiden kanssa käynnistyy jo seitsemäs yhteistyövuosi, mikä kertoo osaltaan siitä, että me ollaan oltu tyytyväisiä saamaamme tukeen ja toisaalta kumpikin toimija nauttinut yhteistyöstä Atleticon kanssa. En voi kylliksi korostaa, kuinka iso merkitys DSV:llä ja Backman-Trummerilla on meidän toiminnan jatkuvuudelle ja miten tärkeitä yhteistyökumppaneita he ovat meille. Tämä on alkuvuoden parhaita uutisia ilman muuta.

Tico-toimitus tavoitti kumppaneiden päästä yhteistyötä koordinoivan Markku Waseniuksen, joka kommentoi asiaa seuraavasti:

– Meillä DSV:ssä on pitkä yhteistyö Backman-Trummerin kanssa ja olemme molemmat olleet jo vuosia mukana malmilaisessa jalkapallossa ja näkyneet mm. varusteissa. Hienoa jatkaa yhteistyötä Atleticon kanssa ja toivotaan kovasti menestyksekästä vuotta kaikille osapuolille.

DSV:n ja Backman-Trummerin voi bongata alkavallakin kaudella mm. Atleticon pelishortseista.

DSV-yhtiöt on iso kansainvälinen moniosaaja, joka on laajentanut juurensa Tanskasta yli 80 maahan eri puolella maailmaa. DSV:n toiminnan kulmakiviä on isosta koostaan huolimatta sen ketteryys ja joustavuus sekä kokonaisen logistiikkaketjun hallinta niin lento- kuin meri- ja maantiekuljetuksissa sekä varastoinnissa ja logistisissa kokonaisratkaisuissa.

Backman-Trummer Oy kuuluu DSV:n läheisiin kumppaneihin ja tarjoaa niin ikään globaaleja logistiikkapalveluita niin maalla, raiteilla, ilmassa kuin merelläkin. Yhtiö hoitaa myös satamalogistiikkaa useammassa Suomen satamista. Yli 130 vuotta vanha yritys kuuluu osaksi pohjalaisjuurista KWH Groupia