Atletico Cupin lohkojako ja otteluohjelma

Tasan viikon päästä lauantaina 21.07. pelattavan Atletico Cupin lohkojako ja otteluohjelma on saatu turnaustoimistossa viilattua valmiiksi.

Turnaus mitellään lopulta yhteensä 27 joukkueen voimin; 14 ottelee harrastesarjassa kahdessa seitsemän joukkueen lohkossa ja loput 13 höntsäsarjassa seitsemän ja kuuden joukkueen lohkoissa. Kustakin lohkosta etenee pudotuspeleihin kaksi parasta joukkuetta eli molemmissa sarjoissa cup-vaihe alkaa välieräpeleillä. Alla linkit sarjojen otteluohjelmiin kokonaisuudessaan:

Harrastesarja

Höntsäsarja

Tapulin urheilupuistossa on siis luvassa päivän mittaan koko liuta mielenkiintoisia otteluita. Näistä poimittakoon framille vaikkapa harrastesarjan A-lohkosta todellinen helmi, jossa kohtaavat (oppi-)isä Jari Kinnusen Dionysoksen lapset ja (oppi)poika Timo Kinnusen Malmin Dynamo. Samassa lohkossa pakkaa hämmentää vielä lisäksi mm. Atletico All Stars.

Tarkemmat tiedot turnaussivustolta.