Atletico Cupin lohkojako ja otteluohjelma

14 heinäkuun, 2018

Tasan viikon päästä lauantaina 21.07. pelattavan Atletico Cupin lohkojako ja otteluohjelma on saatu turnaustoimistossa viilattua valmiiksi.

Turnaus mitellään lopulta yhteensä 27 joukkueen voimin; 14 ottelee harrastesarjassa kahdessa seitsemän joukkueen lohkossa ja loput 13 höntsäsarjassa seitsemän ja kuuden joukkueen lohkoissa. Kustakin lohkosta etenee pudotuspeleihin kaksi parasta joukkuetta eli molemmissa sarjoissa cup-vaihe alkaa välieräpeleillä. Alla linkit sarjojen otteluohjelmiin kokonaisuudessaan:

Harrastesarja

Höntsäsarja

Tapulin urheilupuistossa on siis luvassa päivän mittaan koko liuta mielenkiintoisia otteluita. Näistä poimittakoon framille vaikkapa harrastesarjan A-lohkosta todellinen helmi, jossa kohtaavat (oppi-)isä Jari Kinnusen Dionysoksen lapset ja (oppi)poika Timo Kinnusen Malmin Dynamo. Samassa lohkossa pakkaa hämmentää vielä lisäksi mm. Atletico All Stars.

Tarkemmat tiedot turnaussivustolta.