Atletico Cup 2018 -hyväntekeväisyysturnaus huomenna Tapulissa

Useamman kuukauden mittainen odotus on viimein ohi, sillä huomenna pelataan Atletico Malmin 25v-juhlakauden isoimpiin ponnistuksiin kuuluva Atletico Cup 2018! Pienen kentän hyväntekeväisyysturnaus kokoaa Tapulin Urheilupuistoon yhteensä 27 joukkuetta mittelemään paremmuudestaan kuudella nurmi- ja tekonurmikentällä ja kahdessa tasossa, Harraste- ja Höntsäsarjassa. Hyvän mielen jalkapalloturnaus starttaa jo klo 10:00 ja pelit jatkuvat aina klo 19:30 saakka.

Turnauksen tavoitteena on Atleticon 25-vuotisen taipaleen juhlistamisen ja futisilosanoman levittämisen lisäksi tehdä myös hyvää – turnaustiimi lahjoittaa kaikki ilmoittautumisista saatavat tuotot Malmin Palloseuran vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon. Tico-taustatiimin ja osallistuvien joukkueiden pyrkimyksenä on kerätä nelinumeroinen summa hyvän asian puolesta ja varmistaa, etteivät harrastusmahdollisuudet Koillis-Helsingissä jäisi jatkossakaan kiinni vanhempien varallisuustasosta.

Kukin joukkue pelaa turnauksessa yhteensä 5-8 ottelua ja mukana on koko joukko Atleticon historian varrelta tuttuja pelimiehiä, mutta myös valtava määrä muita joukkueita lähiseuduilta ja kauempaakin. Ottelut pelataan 1+4-miehityksellä ja 1x20min mittaisina. Tasureita ei turnauksessa myöskään tunneta, vaan tasatilanteen sattuessa edetään rangaistuspotkukilpailuun.

Turnauksen yhteydessä toimii myös Atleticon oma buffet, josta saa pikkurahaa vastaan sekä suolaista että makeaa syötävää ja kahvin lisäksi hyvän määrän erilaisia virvokkeita lämmintä päivää helpottamaan. Perinteisten herkkujen, kuten pullan ja kahvin tai makkaran ja limun lisäksi buffetista löytyy myös esimerkiksi pyttipannua, pasteijoita ja vohveleita. Lisäksi tarjolla on uunituore erä Atleticon kannatuskaulaliinoja ja Thaimaan tuliaisina tuotuja rannenauhoja. Ja mikä parasta, buffetissa käy käteisen lisäksi nyt myös kortti!

Atletico Cup 2018 -otteluohjelma kokonaisuudessaan

Atletico Cup 2018 -hyväntekeväisyysturnauksen otteluohjelma

Lisätiedot ja joukkuekohtaisen otteluohjelman löydät osoitteesta: https://atleticocup.torneopal.fi/