Mosa Cup tulevan viikonlopun kohokohtana!

Huomenna taistellaan jälleen koillisen Helsingin maineesta ja kunniasta, kun Mosa Cup kerää alueen kahdeksan kiinnostavinta joukkuetta Tapanilan tekonurmella. Viime viikolla Atleticon 25v-muistelmissakin käsitelty kutsuturnaus järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja tarjolla on yhteensä kahdeksan ottelua non-stoppina klo 9:00 alkaen aina klo 19:30 saakka. Kuten kaikki osallistuvat joukkueet, myös Atletico Malmi on tulessa kahdesti: ensin klo 13:00 ja ottelun tuloksesta riippuen joko klo 17:10 tai klo 18:20.

Isäntäkaksikon (Atletico Malmi ja PuiU) lisäksi kilpasarjassa pelaavat Atleticon avausvastustaja, Ponnistajat sekä kiertopalkintoa hallussaan pitävä Tikkurilan Palloseura. Harrastepuolella Atleticon kakkosjoukkue, Atletico Akatemia kohtaa viime vuonna pytyn napanneen PuiU/86:n ja uutta tulemista Nelosessa tekevä SUMU taas FC KaKen.

Mosa Cup 2018 - Joukkueet

Otteluaikataulu kokonaisuudessaan:

klo 09:00-10:10 SUMU (4D) – FC KaKe (5D), harrastesarja
klo 10:20-11:30 Atletico Akatemia (5D) – PuiU/86 (5D), harrastesarja
klo 11:40-12:50 PuiU (3D) – TiPS (3D), kilpasarja
klo 13:00-14:10 Atletico Malmi (3D) – Ponnistajat (3D), kilpasarja

klo 14:20-15:30 sijat 3-4, harrastesarja
klo 15:40-16:50 finaali, harrastesarja
klo 17:00-18:10 sijat 3-4, kilpasarja
klo 18:20-19:30 finaali, kilpasarja

Ottelut pelataan 2x35min mittaisina ja tasatuloksen sattuessa paremmuus ratkaistaan rangaistuspotkukilpailulla.

Atletico lähtee kirkastamaan mitalin väriä

Edellisvuotinen turnaus päättyi Atleticon osalta harmittavasti, kun kahden peräkkäisen cup-voiton jälkeen ei tullutkaan kolmatta, vaan joukkue joutui taipumaan rankkarikilpailun jälkeen hopealle. Tavoitteena on siis ilman muuta palata voittokantaan, vaikka Mosa Cupin tärkein tehtävä onkin valmistaa joukkuetta parin viikon päästä starttaavaan kauteen.

Kokoonpanosta puuttuu muutamia avainpelaajia loukkaantumisten ja lomareissujen vuoksi, mutta mukana on vastaavasti myös yksi uusi Atletico-kokelas. Rasitusta pyritään jakamaan aiempien vuosien tapaan tasaisesti ja luvassa on siksi kaksi osin melko erilaista Atletico-kokoonpanoa.

Atleticon pyörittämä kioski palvelee kentänlaidalla koko turnauspäivän ajan. Tarjolla on niin Wotkinsin valmistamaa kisamakkaraa kuin myös pullaa, leipiä, virvokkeita ja makeisia erittäin edulliseen hintaan.

Otteluiden tulokset päivittyvät päivän mittaan Mosa Cupin Facebook-tilille ja Atleticon Twitter tarjoilee otteluseurantaa Tico-peleistä jälleen tuttuun tyyliin.

Nähdään Mosassa! Ja toki myös Puksun Pubin virallisilla turnausjatkoilla klo 20:00 alkaen!