Atletico kohtaa PEF:n Regions’ Cupin 2. kierroksella

Atletico selvitti tiensä Regions’ Cupin 2. kierrokselle voitettuaan PK-35/2:n lukemin 4-1. Samalla varmistui jatkopaikka toiselle rundille, jonka arvontuloksen Palloliitto julkisti tänään. Atletico saa vastaansa Nelosessa pelaavan FC Pelifiiliksen, eli lyhyemmin PEF:n. Ottelu on merkitty Atleticon kotipeliksi ja tullaan pelaamaan 6.5. mennessä.

Pef-logoPEF on Atleticolle entuudestaan tuntematon suuruus, mutta joukkueen juuret juontavat 2000-luvun alun Haukilahteen (Espoo), jossa kaveriporukka starttasi lopulta kuitenkin Helsingin piirin harrastesarjoihin ilmoittautuneen joukkueen. Vuonna 2012 joukkueen ympärille perustettiin yhdistys ja se liittyi Uudenmaan piirin alaisuuteen.

Parin sarjanousun jälkeen joukkue on vakiinnuttanut paikkansa Uudenmaan Nelosessa ja nyt alkava kausi on PEF:lle jo kolmas peräkkäinen samalla sarjatasolla. Kokeneempaa kaartia edustavat oranssipaidat ovat sijoittuneet viime vuosina lohkonsa neljänneksi ja seitsemänneksi ja tulleet tunnetuksi ennen kaikkea vahvasta puolustuspelistään. Joukkueen rosteria tutkaillessa huomaa, että joukkoon mahtuu useampia pelimiehiä, joilla on kokemusta myös ylemmistä divareista esimerkiksi Pallohongan, GrIFK:n paidoissa. Hyökkäyspäässä maaleja iskee puolestaan GFT:n futsal-joukkueen kantaviin voimiin kuuluva Antti Arvola.

PEF starttasi oman Regions’ Cup -taipaleensa 7.4., jolloin se kaatoi niin ikään Nelosessa pelaavan LePan rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 4-2 rp., 1-1. Erityisen onnistuneen taistelusta teki se, että PEF pelasi melkein koko toisen puoliajan alivoimalla Juuso Hirvosen hankittua ulosajon.

Tico-perheeseen kuuluva Atletico Akatemia aloittaa sekin taipaleensa Regions’ Cupin parissa, tällä kertaa suoraan toiselta kierrokselta. Arpa toi vastaan HIFK/4:n, joka palloilee alkavalla kaudella miesten Kutosessa. Joukkue onnistui kuitenkin voittamaan avauskierroksella jo tuttuakin tutumman FC KaKen lukemin 2-0, joten tiukka vastus on varmasti luvassa myös Akatemialle.

Tarkemmat otteluajankohdat tiedotetaan lähitulevaisuudessa. Muut otteluparit löydät täältä.