Kapteenisto kaudelle 2018 valittu

Kahden viikon takaisesta saunaillasta saakka kutkutellut “julkinen salaisuus” on nyt aika paljastaa virallisesti eli Atleticon kapteeniston tuore kokoonpano kaudelle 2018!

Miehistön päällystö vuosimallia 2018: varakapteeni Janne Hampaala (vas.), kapteeni Timo Kinnunen ja varakapteeni Kustaa Käki.

Joukkueäänestyksen lopputulos ei lopulta suuria yllätyksiä tarjonnut. Kipparinpestiään yhtäjaksoisesti jo kahdeksatta kautta jatkava Timo “Kanttori” Kinnunen sai perinteisesti massiivisen äänivyöryn ja palkitsi saunanraikkaat kannattajansa uskomattoman mehukkaalla tsemppauspuheella.

Molemmat varakapteenit sen sijaan vaihtuvat viime kaudesta, kun kampanjamestari Henri “Hena” Mattssonin ja nappikset naulaan nostaneen Mikko “Hupi” Huupposen korvaavat tänä vuonna Janne “Leego” Hampaala ja Kustaa “Hakamettä 41” Käki.

Koko kauden 2017 sairastuvalla kituuttanut Leego tekee näin kentillepaluunsa ohella vuoden tauon jälkeen comebackin myös kapteenistoon, kun taas Kustille nimitys arvostettuun “kirjainkolmikkoon” on ensimmäinen laatuaan. Tulikasteensa “C-miehenä” Kusti saikin jo johtaessaan joukkoja nauha hauiksessaan taannoisessa voitossa PK-35:stä.