Preseason käynnistyy loppiaisen jälkeen – luvassa tukku kiinnostavia treenipelejä

Vuosi 2017 vetelee viimeisiään ja Atleticon taustatiimin katseet on jo käännetty tiukasti alkavaan uuteen vuoteen sekä kauteen 2018. Ensi viikko huilataan vielä, mutta preseason käynnistyy heti loppiaisen jälkeen, maanantaina 8.1., kun malmilaisryhmä palaa treenikentille. Seuraavan reilun kolmen kuukauden aikana luvassa on kolme viikottaista harjoitusta sekä kymmenkunta ottelua.

Harjoitusottelut

su 28.1. Kartano tn klo 18:00 vs. SibboV
su 11.2. Vantaankosken halli klo 20:30 @ VJS
su 25.2. Kartano tn klo 13:30 vs. FJK (3D, Tampere)
ti 6.3. Pallomylly tn klo 21:00 vs. PK-35
su 11.3. Pirkkola tn klo 14:00 @ Kiffen (2D)
pe 16.3. Nummelan jalkapallohalli klo 19:00 @ NuPS
pe 30.3. Amiksen tekonurmi, Lappeenranta klo 15:00 @ Lappee JK (3D, Kaakko)
la 7.4. Tapanila tn klo 09:00-19:30 Mosa Cup (2 peliä)

Atleticon treeniottelut käynnistyvät tammikuun lopulla, kun se kohtaa SibboV:n Kartanon tekonurmella. Tämän jälkeen helmikuussa vastassa on kaksi sarjanousijaa, ensin kovaa joukkuetta Helsingin/Uudenmaan piirin kakkoslohkoon kasaava VJS ja paria viikkoa myöhemmin Tampereen piirin Kolmoseen noussut forssalaisryhmä FJK.

Maaliskuussa vastus senkun kovenee, sillä Tico pelaa kaksi halliottelua kotipiirin ykköslohkon kuumimpiin nousijakandidaatteihin lukeutuvia PK-35:tä ja Kakkosesta pudonnutta NuPSia vastaan sekä haastaa välissä vielä Kakkosen kauteen uuden valmentajansa kanssa valmistautuvan, perinteikkään Kiffenin.

Maalis-huhtikuun taitteeseen osuu myös perinteinen maakuntapeli, joka tällä kertaa suuntaa Lappeenrantaan. Luvassa on ottelu Kaakon piirin Kolmosessa pelaavaa LJK:ta vastaan asiaankuuluvine illanviettoineen. Lisäksi Atletico osallistuu aiempien vuosien tapaan Regions’ Cuppiin, jossa viime vuotinen farssi pyritään kääntämään jälleen voitoksi. Preseason huipentuu huhtikuun alussa pelattavaan Mosa Cupiin, joka kerää Koillis-Helsingin kerman Tapanilan tekonurmelle la 7.4. klo 9:00 alkaen.

Harjoitusaikataulu

Ma klo 20:30-22:00 Kartanon tekonurmi, Vuosaari
Ti klo 20:30-22:30 Pallomylly (halli), Myllypuro
To klo 19:45-21:00 Suutarinkylän peruskoulun sali, Töyrynummi

Atletico palaa harjoituskentälle 8.1. maanantaina ja treenaa kolmen viikkokerran tahdilla tammikuun alusta huhtikuulle, jonka jälkeen siirrytään ylimenokauden jälkeen jälleen kesäaikatauluihin. Harjoituksista kaksi on ns. pallollisia ja kolmas koulun salissa pidettävä, fyysinen ja pallollisia tapahtumia tukeva harjoite. Tarkemman aikataulun ja poikkeukset löydät Tapahtumat-osiosta.

Uudet pelaajat?

Atletico ehti tehdä jo kaksi pelaajarekrytointia, mutta muutamaa uutta pelaajaa etsitään edelleen. Mikäli kaipailet siis uusia haasteita, olet ns. hyvä jätkä ja uskot pärjääväsi Kolmosen kärkipään ryhmässä, ole yhteyksissä Atleticon taustatiimiin ja ilmoittaudu mukaan treeneihin. Lisäinfoa ja valmennuksen / JoJojen yhteystiedot löydät täältä.