Kolmosen lohkojako julkaistu – Atleticolla edessä reissupelejä

Helsingin ja Uudenmaan piirit kokoontuivat eilen torstaina 9.11. ja nuijivat päätökseen tulevan kauden lohkojaot. Samalla selvisi, että Atleticolla on edessä paluu kolmoslohkoon eli niin sanottujen radanvarsi- ja Lahti-pelien pariin.

Jalkapallo Kolmonen lohkot 2018

Paluu kolmoslohkoon tarkoittaa myös isoa määrää uusia joukkueita. Vanhoista tutuista mukana on edelliskaudella tutut muukalaislegioonat Atlantis ja CLE, joista varsinkin ensimmäistä voidaan hyvällä syyllä pitää lohkon suurimpana nousijasuosikkina. Lisäksi Tico-fanin silmiin pistää varmasti Malmi-Puistola-derbyjen paluu (vs. PuiU) ja edessä siintävät ottelut ystävyysseura Töölön Taistoa vastaan.

Ainut Kakkosesta tippunut ryhmä on FC Lahti/Akatemiasta uudelleenmuotoutunut FC Kuusysi. Myös sarjanousijoita löytyy kaksin kappalein, kun kolmoslohkossa pelinsä aloittavat viime viikonlopun risteilyltä tuttu FC Korso/United sekä vielä pari kautta takaperin Atletico Akatemian kanssa Vitosessa skabannut FC Viikingit/S.C.P.

Vierasreissuja on luvassa jonkin verran aiempaa vuotta enemmän, kun Tico matkaa tällä kertaa kahdesti Lahteen (em. FC Kuusysi & Reipas) ja kertaalleen Hyvinkäälle (HyPS) sekä Riihimäelle (RiPS). Korsolaisten ja perinteikkään Kuusysin lisäksi Ticolle ainut täysin uusi tuttavuus löytyy Tuusulasta, jossa majaansa pitää lohkon 12. joukkue, Jokelan Kisa.

Otteluohjelma julkaistaan kevään aikana ja tarkemman lohkojaon näet myös täältä.