Kauden 2017 parhaat valittu

Vuotuisen pelaajaäänestyksen tulokset eli Atleettien keskuudestaan demokratian perusteita noudattaen valitsemat kauden 2017 onnistujat julkistettiin jälleen “Itämeri-konferenssin” yhteydessä viikonlopun merimarssilla Tukholmaan ja takaisin.

Gaalan ykkösnimi oli keskikentällä menestyksekkäästi urakoinut Mikko Vesterinen, joka kruunattiin sekä vuoden pelaajaksi että tulokkaaksi. Toinen tuplavoittaja – vuoden yllättäjä ja potentiaalisin – oli otteillaan lupauksia niin ikään debyyttikaudellaan herättänyt joukkueen kuopus Ruben Launiala. Eniten tähtipisteitä sarjaotteluissa keränneen pelaajan palkinnon eli Olli Kunttu Memorial -pytyn kuittasi kolmannella Tico-kaudellaan jo kolmatta kertaa peräjälkeen Jonne Ketonen väkevän syyskautensa turvin.

Pelipaikkakohtaisten sarjojen (1-5) voittajat viime syksyltä uusivat jokainen tittelinsä; Elis Rintala (5), Niko Eriksson (2) ja Jesse Ketonen (3) ovat toistaiseksi vieneet “omansa” jokaisella Tico-kaudellaan. Lukuisia upeita maaleja tarjonneen kauden kirkkaimmaksi helmeksi puolestaan kohosi Mikko Kourin “tulipallo-volley” Ponnistajien verkkoon Malmin Derbyn jälkimmäisessä näytöksessä Pukinmäessä.

01. Vuoden maalivahti: Elis Rintala
02. Vuoden puolustaja: Niko Eriksson
03. Vuoden keskikenttäpelaaja: Kustaa Käki
04. Vuoden hyökkääjä: Jesse Ketonen
05. Vuoden jokapaikanhöylä: Timo Kinnunen
06. Vuoden ammattimaisin: Janne Vottonen
07. Vuoden yllättäjä: Ruben Launiala
08. Vuoden potentiaalisin: Ruben Launiala
09. Vuoden tulokas: Mikko Vesterinen
10. Vuoden fani: Henri Mattsson
11. Vuoden maali: Mikko Kouri vs Ponnistajat, Pukinmäki
12. Vuoden suoritus: Aku Vapaa – “Raske mäng Messiläs”
13. Vuoden tähtipelaaja: Jonne Ketonen
14. Vuoden ”janoisin”: Antti Säynätkari
15. Vuoden pelaaja: Mikko Vesterinen