Eddie Finch jatkaa Atleticon peräsimessä myös kaudella 2018

Päävalmentaja Eddie Finch mietteliäänä PihlajamäessäLauantaina juhlittiin voiton ja kakkossijan lisäksi myös tuoretta jatkosopimusta, kun päävalmentajana kauden 2017 alussa aloittanut Eddie Finch kynäili nimensä Atletico Malmin kontrahtiin. Näin 28-vuotias brittivalmentaja pääsee aloittamaan jo toisen kautensa Atleticon pääkäskijänä.

Atleticon johtoportaaseen kuuluva Janne Vottonen kuvailee päätöstä helpoksi ja ennen kaikkea loogiseksi:

– Yhteistyö Edin kanssa on sujunut erinomaisen hyvin, joten jatkosopimus oli ilman muuta meidän ykköstoive. Edi on tuonut mukanaan uusia tuulia niin harjoituskentälle ja peleihin kuin myös joukkueen tapaan toimia. Suurin työ tehdään tietysti kalkkiviivojen sisäpuolella, mutta uskon, että Edin ammattimainen ja intohimoinen ote pestiinsä edesauttoivat joukkueen pyrkimyksiä kärkisijoille. Odotan, että hyvä duuni jatkuu myös ensi kaudella ja sitä kautta nähdään vielä piirun verran parempi Atletico.

Jatkosopimus oli myös Eddielle itselleen mieluinen:

– Olen innoissani saadessani jatkaa Ticossa seuraavallakin kaudella. En ole koskaan aiemmin kokenut joukkuetta – tai paremminkin yhteisöä – mikä vertautuisi tähän. Joten on kunnia saada olla osana tätä porukkaa ja taistella Malmin, Ticon ja toistemme puolesta jatkossakin. Sun Tico on mun Tico!

Muu valmennusryhmä vahvistetaan myöhemmin, mutta tässä vaiheessa on jo tiedossa, että Timo Kinnunen jatkaa pelaamisen ohella myös Eddien apuna.

Atleticolla on edessään nyt kaksi kauden päätapahtumaa, saunailta ja risteily, mutta muuten joukkue pitää taukoa loppukuun ajan. Marraskuussa höntsäillään kerran viikossa Pallomyllyn lämmössä aina torstaisin, klo 20-21, ja joulukuussa sama meininki jatkuu talvivuorojen alkaessa. Varsinainen preseason käynnistyy Eddien johdolla tammikuussa, mistä alkaen joukkue harjoittelee jälleen kolmesti viikossa ja pelaa tukun harjoituspelejä.

Uusia pelaajia katsastetaan marras-joulukuussa sekä osin myös tammikuussa. Joukkueen toiminnasta kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteyksissä Info-osiosta löytyviin tahoihin.